Zaboravili ste lozinku?    Registriraj se
08.11.2009 05:12:53

Naši odlični na Floridi


Autor bloga: andrej

Jučer se na sunčanoj Floridi održala jedna od utrka Ironman serije. Od hrvatskih natjecatelja nastupili su Nenad Blagus i Iva Šego. Trebao je nastupiti i najveći pehist meću hrvatskim ironmanima, Josip Živković, ali ga je par dana prije putovanja udario auto. Valjda će i njemu sreća jednom okrenuti onu ljepšu stranu.


 Nenad je na kraju zauzeo 51. mjesto ukupno i 11. u svojoj kategoriji (30-34) sa odličnim vremenom od 9:21h. To je 3 minute bolje od njegovog dosadašnjeg najboljeg rezultata iz Rotha ove godine. Rezultat dobija na težini kad se uzme u obzir Nenadov posao u kojem je dogurao do visoke managerske pozicije, kao i činjenica da je ove godine postao otac.

Za razliku od Blagusa kojem je ovo bio već 4. Ironman, Iva je jučer imala svoj debi. Cijelo ljeto je kukala da se nije uopće trebala prijavljivati za tako nešto i da ona to ne može završiti. Međutim, ne samo da je završila, nego je ostvarila i jako dobro vrijeme od 11:49h što je za samo 23 minute sporije od ženskog ironman rekorda Hrvatske. 

Čestitke Ivi i Nenadu, a Živcu želim što brži oporavak.


ironman florida blagus šego živac

Odgovori
Korisničko ime:

E-mail:

  Unesti text sa lijeva:
 Adventure Sport Portal on Facebook


AS Forum!

MARKETING

Rubrike

Mi na Adventure Sport portalu želimo svijet učiniti boljim mjestom za život!
Animus 2005. Sva prava pridržana. Članci i fotografije u vlasništvu su Adventure Sport Portala, osim ako nije drukčije naznačeno. Stavovi autora članaka nisu nužno i stavovi uredništva. Ne preuzimamo odgovornost za moguću izravnu ili neizravnu ozljedu ili štetu proizašlu iz sadržaja na Adventure Sport Portalu.