Zaboravili ste lozinku?    Registriraj se
Marjan trail - Jače manijače
(Rejting 0 od 5)
Trekking
Autor: Adventure Sport Team   
Četvrtak, 28 Siječanj 2016 21:46

Već su počele prve prijave za 1. Marjan trail, utrku koja će se održati na području Grada Splita, odnosno u splitskim ''plućima'' – Marjanu.

Ovaj oblik utrke koja će se održati u samom gradu, a ipak u prirodi idealan su oblik rekreacije za početnike i sportskog izazova za one iskusnije. Ova utrka nastavak je niza vrlo uspješnih utrka u organizaciji Trail i treking kluba Strka koje su se u okolici Splita, a na kojemu sudjeluje veliki broj natjecatelja iz cijele Dalmacije. Natjecatelji su tijekom protekle lige, kojoj je Marjan trail završnica imali prilike upoznati staze po Perunu, Majdanu i Kliškom polju, okolici Omiša i Sinja,  sudjelovati u noćnom trčanju na Marjanu, a iza TTK strka su i uspješne utrke Biokovo vertikala i Vela Strka u sklopu Vela Luka outdoors festivala.  

Da je Marjan puno više od đira do Bena ili zastave na Telegrinu uvjerit će se svi koji budu sudjelovali na ovoj utrci i iskoriste priliku da obiđu dijelove Marjana na kojima vjerojatno nikad nisu bili. 

Utrka, koja ima  dvije dužinske kategorije, dužu cca 20km koju je organizator po pjesmi Dina Dvornika nazvao "Jače manijače"  i kraću dužine cca 10km,  naziva "Gibajmo se", održava se u subotu 13.02.2016., a start je u 10 sati na splitskoj Rivi.  

Staze će biti obilježene trakama i strelicama (koje su odmah nakon posljednjeg natjecatelja uklanjaju), a na dvije kontrolne točke nalazit će se volonteri koji će dijeliti okrijepu. 

Marjan Trail, osim što je zadnje kolo Strka Trail Lige sponzored by Easy Going Store, također je prva utrka Proljetnog treking kupa (u kojem se nalaze još utrke Prominatrek, Imbertrek, Jesenice treking i Mosor Grebbening). Uskoro više detalja o samoj utrci.
Osim na web stranici pratite sve novosti
FACEBOOK stranici.

 

 

 
KOMENTIRATI MOGU SAMO PRIJAVLJENI KORISNICI, PRIJAVITE SE ILI REGISTRIRAJTE!
Podijeli ovaj članak (google, twitter, facebook...)
Adventure Sport Portal on Facebook

ZADNJE SA FORUMA

ZADNJI KOMENTARIAS Forum!

MARKETING

Rubrike

Mi na Adventure Sport portalu želimo svijet učiniti boljim mjestom za život!
Animus 2005. Sva prava pridržana. Članci i fotografije u vlasništvu su Adventure Sport Portala, osim ako nije drukčije naznačeno. Stavovi autora članaka nisu nužno i stavovi uredništva. Ne preuzimamo odgovornost za moguću izravnu ili neizravnu ozljedu ili štetu proizašlu iz sadržaja na Adventure Sport Portalu.