Zaboravili ste lozinku?    Registriraj se
Učka Mountain Trek 2010.
(Rejting 4.33 od 5)
Planinsko trčanje
Autor: Elvir Sulić   
Ponedjeljak, 04 Listopad 2010 11:22

 

Maruni polako sazrijevaju, pripreme za Marunadu su u tijeku, fešta od maruna i lokalne veselice u Lovranu, Lignju i Dobreću polako se približavaju.

Ako želite tancat potresujku, nakramat se domaćega vina i medice, probat kakove delicije od maruna odaberite jedan od datuma: 16, 23 ,31.10. i uživajte u pučkim feštama na učkarskim bregima.
No, ako vam sve to nije dosta, željni ste akcije, izazova i skakutanja po Učki, onda svakako pribilježite 23.10.2010. u svoj kalendar i dođite u Lovransku dragu na 8. treking utrku Učka Mountain Trek 2010.

Terasa konobe «Lovranska draga» i ovaj put je mjesto gdje sve započinje i završava: start, cilj, proglašenje pobjednika, ručak, druženje i prepričavanje dogodovština sa staze. Nadamo se da će nas i ovaj put vrijeme poslužiti i da ćemo se družiti do kasno u noć.
A staza utrke?
Kao i uvijek, Adnatura tim će se potruditi da vam osmisli novu i interesantnu stazu, kako za Planinsku, tako i za Ultra kategoriju. Naravno, neke od lokacija već dobro znate, neke ćete tek upoznati, a nekima ćete prići iz neobičnih pravaca. Uglavnom, upoznati ćete još jedan dio Učke, njenih šumovitih brežuljaka, puteljaka i stazica.
Staza Planinske kategorije trasirana je i izmjerena: 23km / 1.700m uspona.
Ultraše očekuje cca. 50km sa 2.500-3.000m uspona. Staza je još u pripremi ;-)

Prijave za utrku zaprimaju se do srijede, 13.10.2010.
Sve informacije potražite na web stranici: www.adnatura.hr.

Huh, što još reći?
Trenirajte dobro, bacite malo oko na kartu Učke, prijavite se i....vidimo se 23.10. u Lovranskoj dragi ;-)

 
KOMENTIRATI MOGU SAMO PRIJAVLJENI KORISNICI, PRIJAVITE SE ILI REGISTRIRAJTE!
Podijeli ovaj članak (google, twitter, facebook...)
Adventure Sport Portal on Facebook

ZADNJE SA FORUMA

ZADNJI KOMENTARI


NAJČITANIJI ČLANCI (zadnjih 30 dana)


AS Forum!

MARKETING

Rubrike

Mi na Adventure Sport portalu želimo svijet učiniti boljim mjestom za život!
Animus 2005. Sva prava pridržana. Članci i fotografije u vlasništvu su Adventure Sport Portala, osim ako nije drukčije naznačeno. Stavovi autora članaka nisu nužno i stavovi uredništva. Ne preuzimamo odgovornost za moguću izravnu ili neizravnu ozljedu ili štetu proizašlu iz sadržaja na Adventure Sport Portalu.