Zaboravili ste lozinku?    Registriraj se
Salomon trkačka druženja
(Rejting 0 od 5)
Planinsko trčanje
Autor: Adventure Sport Team   
Petak, 28 Kolovoz 2015 00:00
 
 
Salomon trkačko druženje je besplatno tjedno otkrivanje novih i skrivenih staza za trčanje, koje čine trčanje po gradu još zanimljivijim i atraktivnijim.

Zajedno ćemo istraživati uske ulice starih gradskih jezgri, otkrivati skrivene prolaze između visokih zgrada, isprobati što više različitih podloga i iskoristiti najrazličitije terene koje nam grad nudi. Betonski grad pretvorit ćemo u zanimljiv trkački poligon, gdje ćemo stalno tražiti načine za poboljšanje treninga, zajedno ćemo potražiti nove rute i otkrivati gradske tajne. Prekinite rutinu, istražujte nove trkačke rute i spojite ugodno s korisnim u odličnom društvu!

Uzbrdo, nizbrdo, preko mostova, mostića i stubišta, i sve to u gradu, gdje je svaki korak različit. Ova raznolikost dat će vam odličnu fizičku formu, a za dobru atmosferu i korisne savjete za trčanje pobrinut će se SALOMON trkački treneri. 

Salomon besplatna trkačka druženja odvijat će se u više grupa i tempo će biti prilagođen svakom trkaču, što će vam omogućiti uživanje u otkrivanju gradskog labirinta. Pobrinut ćemo se za dobro zagrijavanje na početku treninga i ugodan završetak, a treneri će rado odgovoriti na sva pitanja trkača. Dok nižemo kilometre naučit ćemo pravilnu tehniku trčanja po različitim terenima i savladavanje različitih prepreka, a ako bude prilike, iskoristit ćemo gradsku okolinu i za pokoju dobru vježbu. 
 
GDJE? 
Zagreb, park Maksimir, Glavni ulaz

KADA?
Svaki utorak u 18:00 sati
*Od 8. rujna do 13. listopada 2015.

Treneri trčanja: MARTIN CRNJAKOVIĆ & DARKO HERAK – Klub RUN.HR

Imat ćemo test SALOMON opreme za trčanje, isprobavanje novih Salomon tenisica za trčanje i sudjelovanje u SALOMON nagradnoj igri. 
 
Više informacija i prijave na Citytrail internetskim stranicama.
 
KOMENTIRATI MOGU SAMO PRIJAVLJENI KORISNICI, PRIJAVITE SE ILI REGISTRIRAJTE!
Podijeli ovaj članak (google, twitter, facebook...)
Adventure Sport Portal on Facebook

ZADNJE SA FORUMA

ZADNJI KOMENTARI


NAJČITANIJI ČLANCI (zadnjih 30 dana)


AS Forum!

MARKETING

Rubrike

Mi na Adventure Sport portalu želimo svijet učiniti boljim mjestom za život!
Animus 2005. Sva prava pridržana. Članci i fotografije u vlasništvu su Adventure Sport Portala, osim ako nije drukčije naznačeno. Stavovi autora članaka nisu nužno i stavovi uredništva. Ne preuzimamo odgovornost za moguću izravnu ili neizravnu ozljedu ili štetu proizašlu iz sadržaja na Adventure Sport Portalu.