Zaboravili ste lozinku?    Registriraj se
Jesenska milja
(Rejting 4.00 od 5)
Planinsko trčanje
Autor: Adventure Sport Team   
Četvrtak, 14 Listopad 2010 20:54

Nije to bila ni zelena ni nautička, a niti morska milja - bila je to prava pravcata jesenska milja! Naime, jučer je održano i posljednje kolo ovogodišnje Ultra lige Drava u samom središtu dravske šume.

Trčala se dionica u dužini jedne milje (1.609 metara), staza je prolazila po mekanim zemljanim stazama šume, ambijent je bio pravi jesenski, lišće na zemlji, tmurno vrijeme; idealni uvjeti za odličnu utrku.

A tako je i bilo, kratko ali slatko, najkraća utrka u ovogodišnjem programu lige - za 8 i pol minuta svi su bili u cilju. Pobijedio je u ludoj jurnjavi kroz šumu Ivan Čorba s 5:15 min, samo par koraka ispred Igora Goričanca s vremenom 5:18 min, treći je ciljem projurio Franjo Korošic s 5:43 min. Kod žena jedina na ovom kolu bila je Karla Čović s 8:27 min.

Liga je završila, ovogodišnja je bila najmasovnija u ove četiri godine. Ukupno je kroz trinaest kola prodefiliralo 56 muškaraca i  8 žena, bilu je tu svega i kiše i snijega, vrućine, blata, utrka na jedan sat, štafeta, tartana... uglavnom, izvrsna sportska zabava.

Ukupni pobjednik Ultra lige je, kao i na svim ligama do sada, Ivan Čorba s 945 boda, drugo mjesto osvojio je Igor Goričanec iz TK Međimurja s 910,37, a treći je Franjo Korošic s 872,07 iz TK Marathon 95.

Kod žena pobijedila je članica Triatlon kluba 042 Karla Čović s 822,97 - razliku koju je napravila na zimskom djelu lige uspjela je zadržati do kraja lige, druga ukupno, a ujedno i posljednja s normom kod žena je Gordana Vrček (TK Marathon 95) s 812,12.

I to bi bilo to za ovu godinu, Triatlon klub 042 želi zahvaliti svima koji su nastupili na ligi, uz nadu da su i ove godine svi zadovoljni organizacijom i promocijom lige. Liga se nastavlja  sljedeće godine, vjerojatno će se nešto promijeniti u pravilima (neće se bodovati Ivančica), ali da će biti zabavno to je sigurno. Pa i sama liga ima taj imidž da se svake godine nešto mijenja, da se dodaju nove utrke, nove staze - tako će biti i sljedeće godine.

Ukupni rezultati lige mogu se naći na internetskoj stranici Triatlon kluba 042 www.tk042.hr.

 
KOMENTIRATI MOGU SAMO PRIJAVLJENI KORISNICI, PRIJAVITE SE ILI REGISTRIRAJTE!
Podijeli ovaj članak (google, twitter, facebook...)
Adventure Sport Portal on Facebook

ZADNJE SA FORUMA

ZADNJI KOMENTARI


NAJČITANIJI ČLANCI (zadnjih 30 dana)






AS Forum!

MARKETING

Rubrike

Mi na Adventure Sport portalu želimo svijet učiniti boljim mjestom za život!
Animus 2005. Sva prava pridržana. Članci i fotografije u vlasništvu su Adventure Sport Portala, osim ako nije drukčije naznačeno. Stavovi autora članaka nisu nužno i stavovi uredništva. Ne preuzimamo odgovornost za moguću izravnu ili neizravnu ozljedu ili štetu proizašlu iz sadržaja na Adventure Sport Portalu.