Zaboravili ste lozinku?    Registriraj se
270 startova na Zagreb Open-u
(Rejting 5.00 od 5)
Orjentacijsko trčanje
Autor: Damir Gobec   
Ponedjeljak, 19 Listopad 2009 16:29

 

Prvestvo Zagreba u orijentacijskom trčanju održano je za vikend u organizaciji Orijentacijskog kluba Vihor. Startalo je 114 natjecatelja na velikoj utrci, 117 natjecatelja na dječjoj utrci i 37 natjecatelja na školskoj utrci. 

Objavljeni su rezultati i prolazi sa velike trke (pogledajte ih na AS naslovnici, pri vrhu, srednji stupac). Tijekom dana možete očekivati i rezultate dječje trke i trke geodetske srednje škole. Startalo je 114 natjecatelja na velikoj utrci, 117 natjecatelja na dječjoj utrci i 37 natjecatelja na školskoj utrci. Ukupno dakle nešto manje od 270 startova. Staze za veliku trku zamislio je Francisco Delgado, a postavljači su bili Francisco Delgado, Tomislav Varnica, Petar Krajna, Teodora Kučinac, Nino Stančić Vidrač, Ivica Bertol, Nenad Mihaljević i Robert Težak koji su ujedno bili i žive kontrole.

U organizaciji cjelokupnog natjecanja sudjelovalo je preko 40 članova kluba koji su se dobro naradili da sve protekne u najboljem redu. Prvoplasirani u svim kategorijama dobivali su nagrade "Buffa", a u kategorijama MŽ14 i MŽ21 podijeljeni su i pehari. Na kraju natjecanja održana je i prigodna tradicionalna tombola. Ove godine malo "recesijska", ali vrijednu glavnu nagradu (bušilicu Bosch) ipak smo osigurali i nju je odnio Željko Košćak.

Više o svemu kroz iduće dane.

 
KOMENTIRATI MOGU SAMO PRIJAVLJENI KORISNICI, PRIJAVITE SE ILI REGISTRIRAJTE!
Komentari (1)
1 Utorak, 20 Listopad 2009 07:56
Zagrebačka trka je uvijek dobro ugrijavanje za veliku gradsku orijentacijsku trku po Veneciji. Iz Hrvatske nas već ima dva autobusa i to raznih specijalnosti: atletičara, orijentacista, trekera, pustolovaca pa i turista. Mjesta još ima pa zainteresirani javite se.
Podijeli ovaj članak (google, twitter, facebook...)
Adventure Sport Portal on Facebook

ZADNJE SA FORUMA

ZADNJI KOMENTARI


NAJČITANIJI ČLANCI (zadnjih 30 dana)


AS Forum!

MARKETING

Rubrike

Mi na Adventure Sport portalu želimo svijet učiniti boljim mjestom za život!
Animus 2005. Sva prava pridržana. Članci i fotografije u vlasništvu su Adventure Sport Portala, osim ako nije drukčije naznačeno. Stavovi autora članaka nisu nužno i stavovi uredništva. Ne preuzimamo odgovornost za moguću izravnu ili neizravnu ozljedu ili štetu proizašlu iz sadržaja na Adventure Sport Portalu.