Zaboravili ste lozinku?    Registriraj se
Inline kup u brzinskom rolanju
(Rejting 0 od 5)
Inline skating
Autor: Luka Markić   
Petak, 29 Svibanj 2009 23:24
U nedjelju, 31.05. na Karting centru Zagreb, u Španskom, održat će se 3. kolo Hrvatskog inline kupa u brzinskom rolanju. Ova manifestacija kombinira utrku sa najboljim rolerima iz regije, masovno okupljanje rolera i dobru zabavu.
Koturaljkaški savez Hrvatske, po uzoru na Svjetski inline kup, od sezone 2009. organizira Hrvatski inline kup (HIC). HIC kombinira natjecanje najboljih brzinskih rolera iz regije, masovno okupljanje rolera i dobru zabavu.

Do sada su održane dvije utrke: 09.05. na Bundeku povodom Dana Europe i 24.05. dolinom rijeke Kupe u Brodu na Kupi. U prva dva kola nastupilo je oko 200 rolera u svim konkurencijama.

U ukupnom poretku u muškoj kategoriji vodi Miodrag Popović, Intro line, Beograd, ispred Aleša Gros, Medvode i na 3. Mjestu je Dino Alberini iz 5 element, Rijeka. U ženskoj konkurenciji prvo mjesto dijele Vanja Pušnik, iz KK Split i Nika Manevski iz RK Piran.

Ovom prilikom želimo pozvati sve fitness rolera da iskoriste priliku i da dodu rolati na stazi karting centra Zagreb u Španskom i sudjeluju u utrci na 5 krugova, koja ce startati oko 11:00 sati, odnosno odmah po završetku utrke na 5 krugova.

Program manifestacije::
9:00 Pocetak prijava za rolersku utrku
9:30 Staza se otvara za službeni pocetak treninga
10:00 Start utrke na 20 krugova HIC, speed
11:00 ili po završetku utrke na 20 krugova
Start fitness utrke na 5 krugova
Start studentskog prvenstva
11:30 Proglašenje pobjednika speed
Odmah slijedi proglašenje pobjednika fitness
12:00 Staza se otvara za karting
 
 
KOMENTIRATI MOGU SAMO PRIJAVLJENI KORISNICI, PRIJAVITE SE ILI REGISTRIRAJTE!
Podijeli ovaj članak (google, twitter, facebook...)
Adventure Sport Portal on Facebook

ZADNJE SA FORUMA

ZADNJI KOMENTARI


NAJČITANIJI ČLANCI (zadnjih 30 dana)


AS Forum!

MARKETING

Rubrike

Mi na Adventure Sport portalu želimo svijet učiniti boljim mjestom za život!
Animus 2005. Sva prava pridržana. Članci i fotografije u vlasništvu su Adventure Sport Portala, osim ako nije drukčije naznačeno. Stavovi autora članaka nisu nužno i stavovi uredništva. Ne preuzimamo odgovornost za moguću izravnu ili neizravnu ozljedu ili štetu proizašlu iz sadržaja na Adventure Sport Portalu.