Zaboravili ste lozinku?    Registriraj se
Al Cafone na postolju!
(Rejting 0 od 5)
Inline skating
Autor: Luka Markić   
Utorak, 02 Lipanj 2009 07:02
Koturaljkaški savez Hrvatske, po uzoru na Svjetski inline kup, od sezone 2009. organizira Hrvatski inline kup (HIC). HIC kombinira natjecanje najboljih brzinskih rolera iz regije, masovno okupljanje rolera i dobru zabavu.
Na 3. kolu nastupilo je preko 60 rolera u tri konkurencije.

U prvoj 'speed' utrci na 20 kilometara pobjedio je, treći put za redom u utrkama HIC, Miodrag Popović, Intro Line, Beograd sa vremenom 37minuta i 28 sec. Drugo mjesto osvojio je Aleš Gros, Medvode, Slovenija i 3. mjesto Dino Alberini, 5 element, Rijeka. Također, ovo je i redosljed u ukupnom poretku kupa.U ženskoj konkurenciji za dužinu kotača pobjedila je Tadeja Donko, Murska Sobota, Slovenija ispred zemljakinje Ane Odlazek iz Kranja, u vremenu 38 minuta i 28 sec. Za treće mjesto također se vodila velika borba u kojoj je pobjedila Nika Manevski, Piran, Slovenija.

Naša najbolje plasirana natjecateljica bila je Vanja Pušnik iz Splita na 5. mjestu, ali je ona u ukupnom poretku na 2. mjestu.

Druga utrka na programu bila je utrka na 5 krugova za kadete i 'fitness' rolere. U ženskoj konkurenciji sva tri prva mjesta osvojile su članice Zagrebačkog kluba Vatreni Kotači: 1. Anamaria Marinić, 2. Kristina Wengust i 3. Ivona Mitrović.

U muškoj konkurenciji 1. mjesto osvojio je Igor Erceg, Piran, 2. mjesto Blaž ponikvar, Kranj i 3. mjesto Fran Urban, rolerski klub Zagreb.

Treca utrka bila je Sveučilišno prvenstvo Zagreba gdje su ostvareni sljedeći rezultati:

žene: 1. Dunja Cota 2. Vedrana Bukal 3. Melita Klekar.
Kod studenata: 1. Filip Škripelj 2. Damir Štampar 3. Marin Olujić

Preostala dva kola održat ce se u jesenjem dijelu u Splitu i finale na grobniku 11.10.

Više informacija o radu Koturaljkaškog saveza na našoj web stranice: www.rolanje.hr Kao i slike sa dosadašnjih utrka i dogadanja.
 
 
KOMENTIRATI MOGU SAMO PRIJAVLJENI KORISNICI, PRIJAVITE SE ILI REGISTRIRAJTE!
Podijeli ovaj članak (google, twitter, facebook...)
Adventure Sport Portal on Facebook

ZADNJE SA FORUMA

ZADNJI KOMENTARI


NAJČITANIJI ČLANCI (zadnjih 30 dana)


AS Forum!

MARKETING

Rubrike

Mi na Adventure Sport portalu želimo svijet učiniti boljim mjestom za život!
Animus 2005. Sva prava pridržana. Članci i fotografije u vlasništvu su Adventure Sport Portala, osim ako nije drukčije naznačeno. Stavovi autora članaka nisu nužno i stavovi uredništva. Ne preuzimamo odgovornost za moguću izravnu ili neizravnu ozljedu ili štetu proizašlu iz sadržaja na Adventure Sport Portalu.