Zaboravili ste lozinku?    Registriraj se
Čak 580 nogu pedaliralo na Zavižan!
(Rejting 0 od 5)
Brdski biciklizam
Autor: Nataša Kovačić   
Utorak, 19 Lipanj 2007 10:26
Za sve one koji se još nisu odvažili i pokušali pokoriti Velebit treba reći da se od sada ne mogu smatrati pravim mtb-ovcima. :)
Iako amaterska, i peta biciklijada 'USPON NA ZAVIŽAN 2007' (od nula do 1594) svake godine privlači sve veći broj ljubitelja prirode i vrhunskih napora. Ove je godine na biciklijadi sudjelovalo 290 sudionika.

Iz Svetoga Jurja krenuli su samo najhrabriji (neki su još uvijek na putu prema gore) - 210 (197 muškaraca i 13 žena), a iz Oltara 80 (64 muškarca i 14 žena).Prošlogodišnji pobjednik samo je korigirao svoje vrijeme i uspon od gotovo 34 km savladao za nešto manje od 2 sata. Iako nam je kolega iz Slovenije pokazao da je i to moguće, boje 'Lijepe naše' obranila je žena - Nataša Kovačić iz BK 'Goranin'.

Druge godine očekuju se svi hrvatski 'penjači' na druženju kod planinarskog doma jer svaki se napor isplati, ako ni zbog čega onda makar zbog pogleda i dobrog fažola, kojime nas stalno hrane. Naravno točilo se i neizostavno Velebitsko!

Čestitam svim sudionicima biciklijade na uspješnom usponu, a posebne čestitke upućujemo najbržima, najstarijima i najmlađim sudionicima biciklijade!Rezultati i fotografije OVDJE.

Organizatorima svaka pohvala, iz godine u godinu sve su uspješniji!

Vidimo se na Zavižanu 2008.

Srdačan pozdrav!

Nataša Kovačić
 
KOMENTIRATI MOGU SAMO PRIJAVLJENI KORISNICI, PRIJAVITE SE ILI REGISTRIRAJTE!
Podijeli ovaj članak (google, twitter, facebook...)
Adventure Sport Portal on Facebook

ZADNJE SA FORUMA

ZADNJI KOMENTARIAS Forum!

MARKETING

Rubrike

Mi na Adventure Sport portalu želimo svijet učiniti boljim mjestom za život!
Animus 2005. Sva prava pridržana. Članci i fotografije u vlasništvu su Adventure Sport Portala, osim ako nije drukčije naznačeno. Stavovi autora članaka nisu nužno i stavovi uredništva. Ne preuzimamo odgovornost za moguću izravnu ili neizravnu ozljedu ili štetu proizašlu iz sadržaja na Adventure Sport Portalu.