Zaboravili ste lozinku?    Registriraj se
Luka Mratović- pobjednik HR i Adria kupa
(Rejting 5.00 od 5)
Windsurfing
Autor: Adventure Sport Team   
Četvrtak, 25 Studeni 2010 17:52

Sa zadovoljstvom možemo konstatirati da je završila još jedna vjetrovita i uspješna natjecateljska sezona u kojoj su odvožene gotovo sve regate iz kalendara HR kupa i Adria kupa te je došlo vrijeme proglašenja pobjednika.

Bodovanje pojedinih regata i ukupnog plasmana u HR Kupu i u ADRIA kupu su vršena temeljem važećeg Pravilnika o natjecanju HUKJD za 2010. g. gdje je propisano koje uvjete mora zadovoljavati pojedina regata da bi se bodovala za ukupan poredak u tim kupovima.
 
Primjenom kriterija iz navedenog pravilnika ostvareni su sljedeći rezultati:
 
 
U HR KUPU u disciplini slalom u konkurenciji između 44 natjecatelja prva tri mjesta su zauzeli sljedeći natjecatelji:
 
1. Luka Mratović (CRO 751)
 
2. Ante Berlengi (CRO 96)
 
3. Ivan Belamarić (CRO 54)
 
 
 
U HR KUPU u disciplini formula u konkurenciji između 10 natjecatelja ukupan  prva tri mjesta su zauzeli sljedeći natjecatelji:
 
1. Luka Mratović (CRO 751)
 
2. Ante Berlengi (CRO 96)
 
3. Tonko Rameša (CRO 110)
 
 
 
U ADRIA KUPU u disciplini slalom u konkurenciji između 68 natjecatelja prva tri mjesta su zauzeli sljedeći natjecatelji:
 
1. Luka Mratović (CRO 751)
 
2. Ante Berlengi (CRO 96)
 
3. Ivan Belamarić (CRO 54)
 
 
U ADRIA KUPU u disciplini formula u konkurenciji između 52 natjecatelja prva tri mjesta su zauzeli sljedeći natjecatelji:
 
1. Luka Mratović (CRO 751)
 
2. Ante Berlengi (CRO 96)
 
3. Stojan Vidaković (SLO 5)
 
 
Obavještavaju se svi slavodobitnici ali i ostali natjecatelji te zainteresirani gosti da će svečano proglašenje pobjednika i podjela medalja biti u Zagrebu nakon završetka sastanka klase jedrenja na dasci i to u subotu 18.12.2010. g. u diskoteci "Saloon" na Tuškancu. 
 
Planirani početak sastanka klase je u 19:00 sati, podjela odličja u 22:00 sata a cijeli događaj će biti začinjen ludim close-out-season surf partyjem do sitnih jutarnjih sati uz hostese, dobru mjuzu i cugu.
 
Svi ste pozvani i očekujemo Vas u što većem broju da zajedno ispratimo ovu i poželimo uspješnu sljedeću natjecateljsku sezonu!
 

 
KOMENTIRATI MOGU SAMO PRIJAVLJENI KORISNICI, PRIJAVITE SE ILI REGISTRIRAJTE!
Podijeli ovaj članak (google, twitter, facebook...)
Adventure Sport Portal on Facebook

ZADNJE SA FORUMA

ZADNJI KOMENTARI


NAJČITANIJI ČLANCI (zadnjih 30 dana)


AS Forum!

MARKETING

Rubrike

Mi na Adventure Sport portalu želimo svijet učiniti boljim mjestom za život!
Animus 2005. Sva prava pridržana. Članci i fotografije u vlasništvu su Adventure Sport Portala, osim ako nije drukčije naznačeno. Stavovi autora članaka nisu nužno i stavovi uredništva. Ne preuzimamo odgovornost za moguću izravnu ili neizravnu ozljedu ili štetu proizašlu iz sadržaja na Adventure Sport Portalu.