Zaboravili ste lozinku?    Registriraj se
Traži se Prvi Profesionalni Pustolov
(Rejting 0 od 5)
Seakayaking
Autor: Adventure Sport Team   
Utorak, 17 Svibanj 2016 20:15

 

Mislite da možete ukrotiti vjetar, zajahati val i spustiti se niz brzake? Ili ste oduvijek o tome sanjali, ali niste imali priliku? Želite provesti aktivno ljeto na tuđi račun? Prijavite se za ljetni posao iz snova i postanite prvi hrvatski profesionalni pustolov. Plaća? Nije sitnica, 5000 domaćih mjesečno neto!

Poznata hrvatska tvrtka nudi posao iz snova: plaćenu ljetnu avanturu za jednog sretnika ili sretnicu! #prviprofesionalnipustolov je mini audicija za sve koje zanima zabava na vodi tijekom ljeta, a žele pri tome zaraditi. Natječaj je ozbiljan, a otvoren je za sve koje zanimaju sportovi na vodi ili jednostavno traže posao. Poslodavac je za sada odlučio ostati anoniman kako bi natječaj bio što neutralniji. Kako se od budućeg pustolova očekuje da dokumentira svoje aktivnosti natječaj je specifičan: svi zainteresirani trebaju poslati kratki video clip (za sad nevažno kakve kvalitete) i uvjeriti poslodavca zašto bi baš on ili ona trebala postati #prviprofesionalnipustolov 

OPIS POSLA: #prviprofesionalnipustolov na raspolaganju će imati vrhunsku windsurf, stand up paddle, wakeboard, sea kayak i sličnu opremu i obleku. Sve što treba je zabavljati se kako mu/joj se prohtije i pri tome se snimati foto i video opremom, a clipove i fotke objavljivati na Facebooku, Youtubeu, Instagramu i Twitteru. To je to. Nema šefa, nema radnog vremena, nema stresa ni panike. Sve to tijekom ljeta 2016, a možda i dulje, ovisno o uspješnosti izvedbe tijekom ljeta.

RADNO MJESTO: Gdje god poželite. Nije šala. S obzirom da je riječ o vodenim sportovima pretpostavljamo da će ih #prviprofesionalnipustolov koristiti na vodi, ali hoćete li se zabavljati na šoderici, potoku ispred svoje kuće, negdje na moru i otocima, tj. diljem Hrvatske (ili ostatka svijeta) to odlučite sami.

KVALIFIKACIJE: Jedini uvjet je da #prviprofesionalnipustolov ima dobru volju. Ozbiljno. Čestitamo ako ste prekaljeni surfer ili napredni rekreativac u nekom drugom sportu, ali zaista nije uvjet. Ako vam zvuči zabavno, unosno ili jednostavno imate mjesta na računu, kvalificirani ste.

KAKO SE PRIJAVITI? Ništa lakše. Pošaljite nam na Facebook video clip kraći od 60 sekundi u kojem nam recite ili pokažite zašto biste baš vi trebali postati #prviprofesionalnipustolov i naš stručni žiri odabrat će pobjednika ili pobjednicu. Ne morate skupljati lajkove, ali neće odmoći.Primamo sve formate i razine video produkcije koje Facebook vidi, ne mora biti na profesionalnoj razini, čak i ako patite od Vertical Video Syndromea, ali mora biti objavljen najkasnije do 28.05.

POSLODAVAC: Za sada želi ostati anoniman, ali riječ je o renomiranom promotoru sporta i aktivnog lifestyla s dugogodišnjom tradicijom. 

 
KOMENTIRATI MOGU SAMO PRIJAVLJENI KORISNICI, PRIJAVITE SE ILI REGISTRIRAJTE!
Podijeli ovaj članak (google, twitter, facebook...)
Adventure Sport Portal on Facebook

AS Forum!

MARKETING

Rubrike

Mi na Adventure Sport portalu želimo svijet učiniti boljim mjestom za život!
Animus 2005. Sva prava pridržana. Članci i fotografije u vlasništvu su Adventure Sport Portala, osim ako nije drukčije naznačeno. Stavovi autora članaka nisu nužno i stavovi uredništva. Ne preuzimamo odgovornost za moguću izravnu ili neizravnu ozljedu ili štetu proizašlu iz sadržaja na Adventure Sport Portalu.