Zaboravili ste lozinku?    Registriraj se
Bojan Varjačić novi predsjednik HJJS-a
(Rejting 0 od 5)
Jet Ski
Autor: Igor Jagić   
Nedjelja, 18 Veljača 2007 16:40
Hrvatski jet ski savez dobio je novog predsjednika. Predstavnici devet hrvatskih jet ski klubova su sa 16 glasova za i dva suzdržana, na izbornoj Skupštini u Zagrebu u sljedeće dvije godine predsjednički mandat povjerili tridesetdvogodišnjem Bojanu Varjačiću iz Krapine.
Varjačić je višestruki prvak Hrvatske u klasama sjedećih jet ski plovila runaboat, a uz nastupe u jet ski klubu Motostart iz Zaboka vozio je kao hrvatski reprezentativac sve važnije utrke Europa toura te Svjetsko finale u američkom Havasu Lake Cityju. Bojan Varjačić je amaterski natjecatelj, a profesionalno je vezan uz veliku autoprijevozničku tvrtku Krapinašped.


Dopredsjednik Turković, predsjednik Varjačić i gl. tajnica Kera

Dosadašnji predsjednik HJJS-a Dalibor Turković iz Zaboka, najzaslužniji za dovođenje i organizaciju prošlogodišnje utrke Europskog prvenstva u Crikvenici, novi je dopredsjednik Saveza, gdje je zamijenio Davora Hundića iz Zagreba. Turković ostaje predstavnik HJJS-a u Skupštini HOO-a.


Izbornik Alan Brezni

Na izbornoj skupštini izabrano je, uz predsjednika, i devet članova predsjedništva HJJS-a te tročlani nadzorni odbor, a glavni tajnik ostaje Ana Kera. Alan Brezni je izabran za izbornika reprezentacije dok je glasnogovornik saveza Igor Jagić.


Predsjednik JSSH Bojan Varjačić

Novi sastanak, kada će se donijeti kalendar utrka u 2007. sazvan je za 08. ožujka. Za sada su kandidature za 3 ili 4 utrke PH predali Biograd, Poreč, Senj, Rabac i Baška Voda / Makarska, a za 2 ili 3 utrke PH i Alpe Adria Kupa Čiče / Velika Gorica, Šoderica / Koprivnica, Zadar i Crikvenica. Prva utrka održat će se 25.-27.05., a posljednja 31.08.-02.09.
 
KOMENTIRATI MOGU SAMO PRIJAVLJENI KORISNICI, PRIJAVITE SE ILI REGISTRIRAJTE!
Podijeli ovaj članak (google, twitter, facebook...)
Adventure Sport Portal on Facebook

ZADNJE SA FORUMA

ZADNJI KOMENTARI


NAJČITANIJI ČLANCI (zadnjih 30 dana)


AS Forum!

MARKETING

Rubrike

Mi na Adventure Sport portalu želimo svijet učiniti boljim mjestom za život!
Animus 2005. Sva prava pridržana. Članci i fotografije u vlasništvu su Adventure Sport Portala, osim ako nije drukčije naznačeno. Stavovi autora članaka nisu nužno i stavovi uredništva. Ne preuzimamo odgovornost za moguću izravnu ili neizravnu ozljedu ili štetu proizašlu iz sadržaja na Adventure Sport Portalu.