Zaboravili ste lozinku?    Registriraj se
Dokumentarac SOLO oduševio publiku
(Rejting 5.00 od 5)
Jedrenje
Autor: Nives Zemba   
Subota, 13 Prosinac 2008 11:50
Više od 500 uzvanika kina Europa u Zagrebu nazočilo je premijeri impresivnog dokumentarca SOLO o jedriličaru Šimi Stipaničevu u avanturi života.
Pretrpana kino dvorana, ovacije oduševljene i filmom dirnute publike obilježili su premijeru cjelovečernjeg dokumentarnog filma SOLO redateljsko  - scenarističkog dvojca Tomislava Žaje i Davora Švajića, održanoj u kinu Europa u Zagrebu.Projekciji filma SOLO, čiju produkciju potpisuje zagrebačka produkcijska kuća Studio dim, nazočilo je preko 500 gledatelja, a neformalno druženje u ugodnoj atmosferi, uz glazbu i zdravicu, nastavilo se i nakon projekcije, u predvorju kina Europa, te Kinoteci.

"Nije mala stvar biti protagonistom jednog dokumentarnog filma jer za razliku od igranih filmova, nemam ulogu koju bih trebao igrati. Film je o meni samome i mom karakteru tako da otvaram sebe u potpunosti javnosti. Moram priznati da sam imao tremu na premijeri filma koja je iščeznula na kraju kada sam čuo onoliki pljesak publike. Izgleda da im se stvarno svidio film i hvala im na tome jer je to potvrda cijeloj ekipi da smo napravili dobru stvar" izjavio je Šime Stipaničev.Film SOLO građani će moći pogledati u kinu Europa u Zagrebu od 15. do 21. prosinca, a raspored projekcija bit će objavljen tijekom vikenda na službenim stranicama Kina.

U četvrtak, 18. prosinca u 11 sati Solo će imati i ekskluzivnu Internet premijeru na tportalu. Na adresi solo.tportal.hr svi posjetitelji će moći pogledati ukupno 50 minuta filma - prikazati će se 10 klipova po 5 minuta, utorkom i četvrtkom.Inače, prije nekoliko dana iz tiska je izišla i Šimina knjiga 'Ocean i sam', izvrsno ilustrirana, sa zanimljivim dijalozima i niz detalja kroz koje nam Šime opisuje sve što ga je zadesilo na tom nevjerojatno hrabrom pothvatu dugom 8000km i 26 dana preko Atlanskog oceana! Svakako pročitajte OCEAN I SAM!

___


O Šiminom pothvatu:: 'Sam preko Atlantika'::


Šime je uspioooooo!!!!!

Šime:: I dok spavam sam jednim uhom ili okom u regati

Šime uspješno završio prvu etapu

Andraž doživio sudar još prije starta Transata

Transat 6.50:: Ajmo Šime!

Šime Stipaničev:: 4500 milja samoće na Atlantiku

Sam preko Atlantika!

Solo Mini Solo

Šime spreman za samačku prekooceansku regatu


 
 
KOMENTIRATI MOGU SAMO PRIJAVLJENI KORISNICI, PRIJAVITE SE ILI REGISTRIRAJTE!
Podijeli ovaj članak (google, twitter, facebook...)
Adventure Sport Portal on Facebook

ZADNJE SA FORUMA

ZADNJI KOMENTARIAS Forum!

MARKETING

Rubrike

Mi na Adventure Sport portalu želimo svijet učiniti boljim mjestom za život!
Animus 2005. Sva prava pridržana. Članci i fotografije u vlasništvu su Adventure Sport Portala, osim ako nije drukčije naznačeno. Stavovi autora članaka nisu nužno i stavovi uredništva. Ne preuzimamo odgovornost za moguću izravnu ili neizravnu ozljedu ili štetu proizašlu iz sadržaja na Adventure Sport Portalu.