Zaboravili ste lozinku?    Registriraj se
Cliff Diving- 2.postaja Meksiko
(Rejting 0 od 5)
Cliff diving
Autor: Tomislav Cvitković   
Subota, 09 Travanj 2011 21:00

Chichen Itza! Brzo pišite na popis "mjesta koja moram posjetiti"...dobra priča... ondje je piramida posvećena bogu Kukulcanu (majansko ime za božanstvo Quetzalkoaltl...može netko to izgovoriti?) koje ima obličje PERNATE ZMIJE!!!! 
Na proljetnu i jesensku ravnodnevnicu, kad sunce izlazi i zalazi, sjena pada tako da izgleda kao da golema zmija puzi niz stube. 

Nedaleko od tajanstvenog svetog grada Chichen Itza na meksičkom poluotoku Yucatan duboko u džungli skriva se Cenote Ik-Kil, tajanstveno mjesto okruženon neukrotivom prirodom. 
 
 

Hoće li magija stare civilizacije inspirirati Orlanda Duquea da još jednom zabljesne u punom sjaju i pobijedi Silčenka i Hunta ili će magija pomoći nekome od njegovih konkurenata? 

Vidjet ćemo u nedjelju 10. travnja na drugoj postaji Svjetske serije Red Bull Cliff Diving! Pogledajte najavni video!  

 
KOMENTIRATI MOGU SAMO PRIJAVLJENI KORISNICI, PRIJAVITE SE ILI REGISTRIRAJTE!
Podijeli ovaj članak (google, twitter, facebook...)
Adventure Sport Portal on Facebook

ZADNJE SA FORUMA

ZADNJI KOMENTARI


NAJČITANIJI ČLANCI (zadnjih 30 dana)


AS Forum!

MARKETING

Rubrike

Mi na Adventure Sport portalu želimo svijet učiniti boljim mjestom za život!
Animus 2005. Sva prava pridržana. Članci i fotografije u vlasništvu su Adventure Sport Portala, osim ako nije drukčije naznačeno. Stavovi autora članaka nisu nužno i stavovi uredništva. Ne preuzimamo odgovornost za moguću izravnu ili neizravnu ozljedu ili štetu proizašlu iz sadržaja na Adventure Sport Portalu.