Zaboravili ste lozinku?    Registriraj se
Guerilla Snowboard Zagreb - Shit evo ga opet
(Rejting 5.00 od 5)
Snowboarding
Autor: Ernest Kiseljak   
Četvrtak, 16 Veljača 2012 18:41

Kada se nešto dogodi tako spontano, odjednom, samo krene i Shit evo ga. Čovjek se upita, zar to nije nešto što treba ponovit?

Mnoge nam se dobre stvari ali i one loše dogode same po sebi, evo dok se većina na prvom "Guerilla Snowboard Zagreb" sešnu guštala netko je i padao...

 U petak smo održali 1. Guerilla Snowboard Zagreb session. Foto galerija je na fejsu LINK, dok video čeka da Petar P. završi edit… Naravno najviše očekujemo od Cvirna i Šarca iz Akcijske Centrale, pa pogledajte Akcijsku Centralu ovog četvrtka na Sportskoj TV, jer tko garantira da mi u petak nećemo ponoviti nešto slično, kad bolje razmislim, mislim da hoćemo. Banshee Bungee katapult sistemi su u pogonu, kao i CONOTUR kamere. Pa unajmite Banshee Bungee i trenkajte LINK… Možete unajmiti i CONTOUR kamere LINK pa snimati filmiće i krenuti u osvajanje vrijednih nagrada iz „Snowboard Laži & Youtube“ video natječaja LINK.

 

I tko je odnio ELAN snowboard, glavnu nagradu prvog „Guerilla Snowboard Zagreb“ sešna? Najboljim se pokazao Dino Barac, ali važno je bilo sudjelovati, popiti sav BECK'S i naravno pokupiti još koju od nagrada; Horsefeathers jaknu, HF T-shirt i još Surf Shop T-shirta…

Prijevoz od Surf Shopa na spotove osigurali su naravno prijatelji bordanja iz Porsche Zagreba i Škoda salona na Slavonskoj aveniji…  Fala na Škodi Jetiju, autić je mrak..

GALERIJA SLIKA LINK

Nagradni fond je BOGAT: – ELAN daska, HORSEFEATHERS jakna, 6 x T-shirt… 

Hvala BECK'Su koji je osigurao besplatno pivo...

Vidimo se uskoro............. jer je petak dan za revolucionarni početak odličnih snowboard evenata..

 
KOMENTIRATI MOGU SAMO PRIJAVLJENI KORISNICI, PRIJAVITE SE ILI REGISTRIRAJTE!
Podijeli ovaj članak (google, twitter, facebook...)
Adventure Sport Portal on Facebook

AS Forum!

MARKETING

Rubrike

Mi na Adventure Sport portalu želimo svijet učiniti boljim mjestom za život!
Animus 2005. Sva prava pridržana. Članci i fotografije u vlasništvu su Adventure Sport Portala, osim ako nije drukčije naznačeno. Stavovi autora članaka nisu nužno i stavovi uredništva. Ne preuzimamo odgovornost za moguću izravnu ili neizravnu ozljedu ili štetu proizašlu iz sadržaja na Adventure Sport Portalu.