Zaboravili ste lozinku?    Registriraj se
Testirajte nove Atomic skije na Sljemenu 01.02.2015.
(Rejting 0 od 5)
Skijanje
Autor: Adventure Sport Team   
Srijeda, 21 Siječanj 2015 13:37
 
Nova sezona donosi brojne novosti u svijetu skijanja. Atomic će, kao i prošlih sezona, organizirati skijaške testove u Sloveniji i drugim zemljama na kojima ćete moći isprobati te novosti i olakšati si izbor novih skija, jedan od testova će se održati na Sljemenu 01.02.2015. gdje ćete skije moći isprobati na terenu.

Danas se na tržištu nalazi bezbroj različitih modela skija između kojih je jako teško izabrati, dok razvoj skija napreduje sve brže i brže. U Atomicu smo zato odlučili da kupcima omogućimo direktan dodir  s opremom prije nego što je kupe. 

Na svim testovima ponudit ćemo veliki izbor skija, a bit će prisutni stručnjaci, bivši natjecatelji koji će vam rado odgovoriti na sva pitanja u vezi opreme. Odlučite se za Atomic test skija, jer ćete tako najbolje isprobati sve novosti koje donosi nova sezona.

Cilj razvojnih inžinjera u ATOMIC-u je napraviti skije koje odgovaraju svakom pojedincu:  tjelesnoj konstituciji, načinu skijanja, željama i osobnim ciljevima. U lanjskoj sezoni prvi put smo predstavili tehnologiju ARC i povratne informacije su bile odlične. Skije s ARC tehnologijom odlično se prilagođavaju svakom terenu jer imaju sposobnost savijanja u luk po cijeloj svojoj dužini. Skije se jednostavnije savijaju, kontrola nad njima je lakša, a pri agresivnijoj vožnji garantiraju dinamičan odziv.

Skije iz kolekcije Redster ove će sezone potpuno zaludjeti ljubitelje velikih nagiba i visokih brzina. Obnovljena tehnologija Doubledeck 3.0 i nova tehnologija RAMP Tech donose još više preciznosti, kontrole i stabilnosti na skijama.

U Atomicu smo se ove sezone dobro pobrinuli i za skijašice. Obnovili smo najprodavaniju seriju ženskih skija Cloud i dodali im tehnologije ARC i Bend – X.  Skijanje će uz njih biti još jednostavnije, prianjanje još bolje, a kontrola savršena. Obnovili smo i skije iz serije All Mountain i tako osigurali da želje svih skijašica budu zadovoljene.

Opisali smo samo mali dio svega što nudimo u Atomicu. Ako  vas zanima više, posjetite nas na ATOMIC TESTU skija.

Više informacija na www.atomic.com 
 
KOMENTIRATI MOGU SAMO PRIJAVLJENI KORISNICI, PRIJAVITE SE ILI REGISTRIRAJTE!
Podijeli ovaj članak (google, twitter, facebook...)
Adventure Sport Portal on Facebook

AS Forum!

MARKETING

Rubrike

Mi na Adventure Sport portalu želimo svijet učiniti boljim mjestom za život!
Animus 2005. Sva prava pridržana. Članci i fotografije u vlasništvu su Adventure Sport Portala, osim ako nije drukčije naznačeno. Stavovi autora članaka nisu nužno i stavovi uredništva. Ne preuzimamo odgovornost za moguću izravnu ili neizravnu ozljedu ili štetu proizašlu iz sadržaja na Adventure Sport Portalu.