Zaboravili ste lozinku?    Registriraj se
Isprobajte zimske novosti uz Salomon na Sljemenu 01.02.2015.
(Rejting 0 od 5)
Skijanje
Autor: Adventure Sport Team   
Srijeda, 21 Siječanj 2015 13:44
 
Salomon ove godine predstavlja nove revolucionarne pristupe oblikovanju skija i pripremili su za vas hrpu novosti. Znaju da je teško pratiti sve nove trendove na tržištu i još teže odlučiti između bezbroj različitih modela i različitih proizvođača. Da bi vam taj izbor olakšali, i ove će sezone organizirati brojne skijaške testove, jedan od testova će se održati na Sljemenu 01.02.2015. gdje ćete skije moći isprobati na terenu.

Oni najbrži, na testu će moći isprobati novu seriju X-RACE, koja krši tradicionalna pravila natjecateljskih skija. Radi se o proizvodu Salomonovog natjecateljskog odjela, koji je sastavljen od šampiona, inžinjera i dizajnera, koji svoje znanje i iskustvo ulažu u razvoj najboljih skija. Iznimnu ideju X-RACE Salomon je ove godine proširio i na novu seriju X PRO SW i tako tu preciznu karving liniju ponudio i širem krugu skijaša. Sustav POWERLINE u kombinaciji sa slojem ploče od titana garantira vam jednostavnu kontrolu skija i istovremen osjećaj sigurnosti. Carve Rocker i Semi-Twin Tail čine skiju lako vodljivom i poletnom.
 
Ako ste ljubitelj uređenih staza, ali volite skijati i po pršiću, morate isprobati skije X-DRIVE, koje su najtočnije i najsvestranije ALL MOUNTAIN skije dosad. Odlikuje ih točnost i stabilnost u kombinaciji s nevjerojatnom okretnošću i garantiraju beskompromisne karakteristike na uređenim stazama, kao i iznimno lako manevriranje na neuređenim stazama. Rezultat svega je serija skija s kojima je moguće odlično skijati baš na svim terenima i na svim snježnim podlogama koje možete naći na skijalištu. 
  
Salomon posebnu pozornost posvećuje i razvoju skija za nježniji spol. Serija Origins svake godine oduševljava skijašice svih razina vještine. Od onih koje imaju osnovno skijaško znanje do onih najzahtjevnijih. Cilj je izraditi svestrane skije koje nude sve što skijašicama treba za potpuni užitak na snijegu. Pomno izabrani materijali prilagođeni su ženskom stilu skijanja, manjoj težini, lakšoj vodljivosti i jednostavnoj promjeni smjera. 

Ovo su samo neke od novosti koje je Salomon pripremio za dolazeću zimsku sezonu. Više o smjenicama, tehnološkim novostima, osuvremenjenim dizajnima i još puno toga možete isprobati na vašem najbližem skijalištu. Testirajte nove Salomon skije i prepustite se iskusnom Salomon timu, koji će vas savjetovati u pravilnom izboru opreme i olakšati vam izbor!

 
KOMENTIRATI MOGU SAMO PRIJAVLJENI KORISNICI, PRIJAVITE SE ILI REGISTRIRAJTE!
Podijeli ovaj članak (google, twitter, facebook...)
Adventure Sport Portal on Facebook

AS Forum!

MARKETING

Rubrike

Mi na Adventure Sport portalu želimo svijet učiniti boljim mjestom za život!
Animus 2005. Sva prava pridržana. Članci i fotografije u vlasništvu su Adventure Sport Portala, osim ako nije drukčije naznačeno. Stavovi autora članaka nisu nužno i stavovi uredništva. Ne preuzimamo odgovornost za moguću izravnu ili neizravnu ozljedu ili štetu proizašlu iz sadržaja na Adventure Sport Portalu.