Zaboravili ste lozinku?    Registriraj se
Iz Splita ste, a ne penjete???
(Rejting 4.33 od 5)
Za početnike
Autor: Adventure Sport Team   
Petak, 24 Veljača 2012 20:45

 

Nakon hladnih dana i snijega koji je u nevjerojatnim količinama prekrio hrvatski jug, došlo je do nove promjene. Već danas je Split bio na skoro proljetnim temperaturama.

Priroda se budi i vrijeme je da se i vi probudite. Sigurno ste često, šetajući Marjanom podigli pogled put Šantinih stijena i poželjeli biti gore.

Split je s penjalištem, skoro u samom centru, grad s idealnim uvjetima za penjanje, a sportsko penjanje je idealna sport za vas, bilo da se samo želite rekreirati ili pomicati vlastite granice.

U ovim proljetnim danima, PK Split vam daje šansu da ostvarite svoje želje, da se popnete visoko, da uživate u pokretu i ljepoti pogleda odozgo, u dobrom društvu, prijateljstvu i zabavi.

Upišite se u sportsko penjačku školu PK Splita, vidjeti će te da sportsko penjanje nije ekstremni sport već sport upravo za vas. Za vrijeme škole koja počinje 15.03.2012. naučiti će te sigurno penjati i uživati u slobodi pokreta.

Sve informacije na 095 562 5731 ili na Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript  

 
KOMENTIRATI MOGU SAMO PRIJAVLJENI KORISNICI, PRIJAVITE SE ILI REGISTRIRAJTE!
Podijeli ovaj članak (google, twitter, facebook...)
Adventure Sport Portal on Facebook

AS Forum!

MARKETING

Rubrike

Mi na Adventure Sport portalu želimo svijet učiniti boljim mjestom za život!
Animus 2005. Sva prava pridržana. Članci i fotografije u vlasništvu su Adventure Sport Portala, osim ako nije drukčije naznačeno. Stavovi autora članaka nisu nužno i stavovi uredništva. Ne preuzimamo odgovornost za moguću izravnu ili neizravnu ozljedu ili štetu proizašlu iz sadržaja na Adventure Sport Portalu.