Zaboravili ste lozinku?    Registriraj se
Skrenite u prirodu sa Salomon XR Mission tenisicama
(Rejting 5.00 od 5)
Test opreme
Autor: Adventure Sport Team   
Utorak, 23 Travanj 2013 19:12

Doživite novo iskustvo u prirodi i napavite nešto za sebe u svim godišnjim dobima i u svim vremenskim prilikama uz tenisice za trčanje SALOMON XR MISSION.  

Istraživanje okolice i raznovrsnih terena više je od rekreacije. Daje nam poseban užitak jer možemo isprobati svoju ustrajnost i granice vlastite izdržljivosti. XR MISSION  je prava obuća za više slobode, koja vas vodi od ulaznih vrata do šume i natrag. XR MISSION tenisice namijenjene su trkačima i trkačicama koji trče po asfaltu i makadamu, a povremeno se upute i na trčanje po zahtjevnijim ili neravnim terenima.

 

Namijenjene su onima koji su do sad za trail running koristili klasične tenisice za trčanje i poznata im je niska težina, više amortizacije i brzina, ali bi svejedno dodali i malo više zaštite i stabilnosti. XR MISSION tenisice su, kako kažu u Salomonu, tenisice za trčanje ''od vrata do šume i natrag''.

Kao i već poznati model XR CROSSMAX i XR MISSION tenisice namijenjene su za treninge trčanja, imaju nešto niže težište, više amortizacije i nižu težinu – što znači da su brže i reaktivnije. OS tendon garantira pomoć pri odskoku, sustav Sensiflex™ garantira optimalan omjer između obuhvata stopala, kontrole pokreta i udobnosti. Sustav zaokružuje TPU prevlaka u prednjem dijelu tenisice i reguliranje gibanja stopala u najkritičnijem predjelu.

 

Dobar obuhvat cijelog stopala garantira poznati Sensifit™ sustav gdje cik-cak konstrukcija na vanjskom dijelu tenisice donosi veću sigurnost u trčanju na različitim podlogama.

XR MISSION tenisice u potpunosti su prilagođene različitim potrebama koje imaju muškarci i žene. Ženski model je u potpunosti prilagođen drugačijem načinu trčanja kod žena, nižoj težini i drugačijem obliku stopala. Uz pomoć testiranja u S-LAB odjelu, Salomon je uspio razviti idealne ženske tenisice za trening, koje omogućavaju 20% veće pristajanje uz stopalo pomoću dubljih kanala za amortizaciju (Flex grooves™), što omogućava još bolje rezultate i više udobnosti pri trčanju.

Salomonovi dizajneri kažu da je razvoj XR MISSION tenisica bio podijeljen na dva projekta – muške i ženske tenisice, koje su izvana vrlo slične, ali uspjeli su prilagoditi posebnosti pristajanja tenisica za trčanje obzirom na spol. Zato su izradili tenisice za trčanje, namijenjene posebno nježnijem spolu, koje su u svim pogledima prilagođene načinu trčanja žena. Razvoj ovih tenisica za trčanje u stvari je bio projekt razvoja dva posve različita modela za istu namjenu, kaže Jeff Dill – voditelj razvoja obuće za trčanje u Salomonu: "Uspjeli smo napraviti tenisice za trčanje, koje omogućavaju muškarcima i ženama puno udobnosti, lakoće i uživanja u trčanju!"

 

XR MISSION – SAVRŠENA KOMBINACIJA ZAŠTITE, PROZRAČNOSTI I UDOBNOSTI, KOJA VAS VODI OD VRATA DO ŠUME I NATRAG!

www.salomon.com/cr 

 

*sponzorirani članak 

 
KOMENTIRATI MOGU SAMO PRIJAVLJENI KORISNICI, PRIJAVITE SE ILI REGISTRIRAJTE!
Podijeli ovaj članak (google, twitter, facebook...)
Adventure Sport Portal on Facebook

AS Forum!

MARKETING

Rubrike

Mi na Adventure Sport portalu želimo svijet učiniti boljim mjestom za život!
Animus 2005. Sva prava pridržana. Članci i fotografije u vlasništvu su Adventure Sport Portala, osim ako nije drukčije naznačeno. Stavovi autora članaka nisu nužno i stavovi uredništva. Ne preuzimamo odgovornost za moguću izravnu ili neizravnu ozljedu ili štetu proizašlu iz sadržaja na Adventure Sport Portalu.