Zaboravili ste lozinku?    Registriraj se
Salomon dječja obuća – jer je priroda najbolje igralište!
(Rejting 0 od 5)
Test opreme
Autor: Adventure Sport Team   
Petak, 14 Kolovoz 2015 00:00

Djeca su stalno u pokretu, zato je za njih najvažnije da im obuća daje potrebnu potporu u svim aktivnostima kojima se bave.  Važno je da znamo da dječje stopalo nije samo minijaturna verzija odraslog stopala, nego se mijenja, raste i razvija iz mjeseca u mjesec. Zbog toga pri kupovini moramo biti posebno oprezni. Dječje stopalo se od odraslog bitno razlikuje jer nije konačno anatomski oblikovano, što ne znači da djeca ne trebaju jednako kvalitetnu obuću i jednaku udobnost.

Salomon dječju obuću dijeli u tri segmenta: treking, trkačka i zimska obuća. Unutar segmenta trčanje i treking fokus je na stabilizaciji, koja brine za sigurnost stopala na zahtjevnim terenima. Isto tako fokus je na dinamičnoj amortizaciji koja apsorbira udarce u doticaju s tvrđim, asfaltnim podlogama. Modeli obuće dolaze u dvije verzije: sa ili bez CLIMASHIELD™ membrane koja omogućava optimalan odnos između vodootpornosti i prozračnosti , tako da dječja stopala ostaju suha bez obzira na vremenske uvjete. Dječja obuća Salomon izrađena je od posve jednakih materijala kao i modeli za odrasle, samo je prilagođena još nerazvijenom dječjem stopalu. Tako postižemo savršeno prianjanje, vrlo nisku težinu i prije svega poznatu Salomonovu udobnost i kod dječje obuće.

Jedna od široko korištenih tehnologija koja je prenesena na dječju obuću su jednostavne vezice QUICKLACE koje nije potrebno vezati i čime su djeca oduševljena. Cic-cak sustav Sensifit™ na vanjskom dijelu tenisice brine za savršen obuhvat stopala, jer drži dječje stopalo na pravom mjestu cijelo vrijeme trajanja aktivnosti. NON MARKING CONTAGRIP™ potplat brine za sigurnost i prianjanje na svim vrstama podloga i ne ostavlja tragove na unutarnjim površinama. Salomon dječja obuća tako udružuje stabilnost, zaštitu, udobnost, nisku težinu i prozračne materijale koji omogućavaju korištenje u svim multi sportskim aktivnostima i u prirodi.

Više o dječjoj Salomon obući pronađite ovdje.

 
KOMENTIRATI MOGU SAMO PRIJAVLJENI KORISNICI, PRIJAVITE SE ILI REGISTRIRAJTE!
Podijeli ovaj članak (google, twitter, facebook...)
Adventure Sport Portal on Facebook

AS Forum!

MARKETING

Rubrike

Mi na Adventure Sport portalu želimo svijet učiniti boljim mjestom za život!
Animus 2005. Sva prava pridržana. Članci i fotografije u vlasništvu su Adventure Sport Portala, osim ako nije drukčije naznačeno. Stavovi autora članaka nisu nužno i stavovi uredništva. Ne preuzimamo odgovornost za moguću izravnu ili neizravnu ozljedu ili štetu proizašlu iz sadržaja na Adventure Sport Portalu.