Zaboravili ste lozinku?    Registriraj se
Prenosivi GC Sunforce solarni punjač mobilnih telefona
(Rejting 0 od 5)
Test opreme
Četvrtak, 05 Lipanj 2008 01:00
Ovaj izuzetni inovativni uređaj savršeno je rješenje kada ste u prirodi, a baterije mobilnih uređaja se isprazne. Kako bi ste izbjegli gubitak komunikacije, imali pristup besplatnoj energiji, a istovremeno čuvali okoliš, tu je za vas solarni punjač mobitela i prenosivih uređaja.
Kompaktan, lagan, sa čak dva solarna modula i ugrađenom lithium-ion baterijom u stanju je puniti svaki mobitel, video kameru, profesionalni foto aparat, mp4 ili prenosivi DVD. Dovoljno ga je samo priključiti i već se mobitel puni.Cijene energenata nezaustavljivo rastu, no tu je vaš besplatni izvor energije, sunce.

Solarni punjači, u svijetu su postali ne samo apsolutni hit, već ih sve veća nužnost i nezaobilazni predmet izvan kuće, ureda, na rekreaciji ili poslovnom putu.

U sklopu punjača dolaze i adapteri za sve vrste mobilnih uređaja: Sony Ericsson, Motorola, Nokia, Samsung, Siemens. Pošto solarni punjač sam sadrži Li-on bateriju, može se napuniti po danu, a po noći iz vlastite baterije puniti uređaje.  • Sa standardnim DC priključkom moguće je strujom opskrbljivati svaki uređaj do 7 V.
  • Ugrađena led dioda služi kao priručna svjetiljka.
  • Li-on baterija kapaciteta je 1000 mAh. Izlazni napon 5,6 V snage 0,55 W.
  • Vrijeme punjenja do 5 h na izloženosti suncu.
  • Dimenzije, prosječnog mobilnog telefona, težine 98 gr.
  • Inteligentna elektronika sprječava prepunjavanje baterije.

Budite dostupni na svakom mjestu, u svako vrijeme. Čuvamo okoliš uz besplatnu energiju sunca.

Cijena: 269 kn
Dostava po cijeloj Hrvatskoj.
Detaljnije na: www.graphicom.hr

 
KOMENTIRATI MOGU SAMO PRIJAVLJENI KORISNICI, PRIJAVITE SE ILI REGISTRIRAJTE!
Podijeli ovaj članak (google, twitter, facebook...)
Adventure Sport Portal on Facebook

AS Forum!

MARKETING

Rubrike

Mi na Adventure Sport portalu želimo svijet učiniti boljim mjestom za život!
Animus 2005. Sva prava pridržana. Članci i fotografije u vlasništvu su Adventure Sport Portala, osim ako nije drukčije naznačeno. Stavovi autora članaka nisu nužno i stavovi uredništva. Ne preuzimamo odgovornost za moguću izravnu ili neizravnu ozljedu ili štetu proizašlu iz sadržaja na Adventure Sport Portalu.