Zaboravili ste lozinku?    Registriraj se
North Spirit:: Savršena odjeća za skijaše...
(Rejting 2.67 od 5)
Test opreme
Ponedjeljak, 05 Studeni 2007 10:47
Skijaška kolekcija za žene i muškarce 2007/2008 nastavlja koncepciju razvoja koji je počeo kao odgovor na zahtjeve i potrebe života modenog čovjeka. Inovatinost, trajnost i udobnost utkani su u temelje koncepta North Spirit.
Za sportaše i rekreativce, profesionalce i hobiste, North Spirit kolekciju karakterizira kombinacija vrhunskih funkcionalnih materijala, sofisticiranih high tech detalja i inovativnog tehničkog dizajna koji maksimalno ugađaju tijelu i daju osjećaj druge kože. Tehnička odjeća modernih linija za širok spektar aktivnosti na otvorenom osigurava savršenu pokretljivost i osjećaj udobnosti u najrazličitijim vremenskim uvjetima.North Spirit rezultat je vrhunske tehnologije u izradi materijala, futurističkih vizija aktivnih sportaša i jednostavnog, pobjedničkog osjećaja. 

Svaki komad odjeće nastao je s ciljem pružanja maksimalne udobnosti u ekstremnim uvjetima i zadovoljavanja potrebe ljudi dinamičnog, sportskog duha. Originalna, inovativna rješenja u kombinaciji s najnovijim dostignućima vrhunske tehnologije čine North Spirit savršenim izborom za nezaboravne zimske pustolovine.Koristeći vrhunsku tehnologiju u izradi odjeće i obuće, mikroporoznost strukture materijala, tehničke detalje i ergonomski dizajn, skijaška će vam kolekcija pružiti osjećaj sigurnosti i nesputanosti.

Climate Control System omogućuje optimalnu temperaturu tijela i kontrolu vlage, zahvaljujući vodonepropusnom materijalu s vanjske strane, koji ujedno pruža i izvrsnu zaštitu od vjetra, dok pritom koža nesmetano diše, zahvaljujući posebnom međusloju koji ne dopušta ulazak vode u unutarnje slojeve, ali istodobno propušta vodenu paru, nastalu uslijed fizičke aktivnosti.Skijaške jakne prepune su patentnih zatvarača: oni zatvaraju džepove, koji ima više nego na običnim zimskim jaknama, jer nam na snijegu uvijek treba pretinac više; kapuljača se skida na zip, a i perspiracijski otvori se reguliraju vrlo jednostavno ovim zatvaračem. Kad jaknu zatvorite patentnim zatvaračem, dodatno je učvrstite preklopom na čičak. Čičkom se regulira i zategnutost rukava na krajevima te ovratnika, koji malo prelazi visinu brade, a iznutra je obložen mekanim flisom.

Tregeri na svim hlačama se lako skidaju, strateški dijelovi imaju pojačanja te kao i jakne imaju dovoljno praktičnih džepova, kao i ventilacijskih otvora.

Premda su tehničke karakteristike jednake za mušku i žensku kolekciju, razlika je u onom skoro najvažnijem: izgledu. Jakne za žene, naravno, strukirane, no boje kolekcije su sasvim različite.Crvena, crna i siva čine kolekciju za muškarca. Na nekim odjevnim predmetima, naići ćemo na detalj u bijeloj boji, no tu prestaje raznovrsnost boja. Dizajn je, međutim, toliko atraktivan da nećete ni osjeti da cijelu kolekciju čine 3 boje.

Iste boje noseće su i u ženskoj kolekciji. Ipak, skijaške jakne i hlače začinili smo trima kombinacijama: nježno žuta s bijelim detaljima, decentna smeđa s bijelim detaljima te bijela s malo crvenih i sivih detalja.Sponzorstvom Hrvatskog Olimpijskog Odbora cilj nam je podržati hrvatske sportaše u svim sportovima na velikim natjecanjima, ali i pomoći mladima, sportašima rekreativcima, invalidima i onima koji promiču sportski duh i izvan sportskih terena. U suradnji s marketinškim timom HOO-a kreirana je prva kolekcija vođena idejom modernog pristupa klasičnom, prepoznatljivom motivu hrvatske šahovnice.Prvo javno predstavljanje North Spirit kolekcija sa znakom HOO-a imala je na Mediteranskim igrama u Almeriji, od 24. lipnja do 3. srpnja 2005, Bila nam je izuzetna čast vidjeti North Spirit HOO kolekciju na našim sportašima u svečanom defileu prilikom otvorenja, a posebno u najsvečanijim trenucima dodjele medalja hrvatskim sportašima, na najvećim svjetskim natjecanjima. Suvremenim stylingom i dizajnom hrvatska su obilježja na zimskoj kolekciji North Spirit HOO dobila prostor na odjeći koju su hrvatski predstavnici prezentirali i na olimpijskim događanjima.

Potpis kolekcije North Spirit jamči udobnost i kvalitetu kao i odabir prirodnih i funkcionalnih materijala koji dodatno bogate već prepoznatljivu odjeću hrvatskih sportaša.

www.turbo-sport.com
 
KOMENTIRATI MOGU SAMO PRIJAVLJENI KORISNICI, PRIJAVITE SE ILI REGISTRIRAJTE!
Podijeli ovaj članak (google, twitter, facebook...)
Adventure Sport Portal on Facebook

AS Forum!

MARKETING

Rubrike

Mi na Adventure Sport portalu želimo svijet učiniti boljim mjestom za život!
Animus 2005. Sva prava pridržana. Članci i fotografije u vlasništvu su Adventure Sport Portala, osim ako nije drukčije naznačeno. Stavovi autora članaka nisu nužno i stavovi uredništva. Ne preuzimamo odgovornost za moguću izravnu ili neizravnu ozljedu ili štetu proizašlu iz sadržaja na Adventure Sport Portalu.