Zaboravili ste lozinku?    Registriraj se
Koji je kajak pravi izbor za vas?
(Rejting 0 od 5)
Test opreme
Autor: Ernest Kiseljak   
Srijeda, 26 Lipanj 2013 20:47

Kako bi vam pomogli u pravom odabiru kajaka imamo prvo nekoliko pitanja. Osnovna su pitanja što želite od kajaka, rekreativan obiteljski nepotopivi sit-on-top kajak, ili možda sportski touring sit-in u kojem ćete provesti tjedne ploveći od otoka do otoka, možda ribički kajak opremljen za guštanje tipa „Starac i more“ ili riječni kajak za brzace koji će s lakoćom savladavati plitke sadrene barijere naših kraških ljepotica, a možda tražit mali stabilan obiteljski rafting čamac? 

Surf Shop osim svih dasaka koje Vam fale ima i sve kajake koji vam nedostaju.

Zašto izabrati nepotopivi sit-on-top Ocean Kayak 

Za obiteljski gušt i rekreaciju najbolje su rješenje sit-on-top kajaci. Njihova najvrjednija odlika je što su nepotopivi, zatim ih odlikuje stabilnost, dok su brzina i komfor ovisni o konstrukciji i dizajnu kajaka. Ocean Kayak izrađuje jedne od najkomfornijih kajaka koji svojim dizajnom pružaju i izuzetne performanse u veslanju. Ocean Kayak je brand koji je prije više od 40 godina patentirao sit-on-top kajak. Od tog doba stalnim napretkom u konstrukciji i novim materijalima ali i pristupačnom cijenom Ocean Kayak zadržava svoju vodeću poziciju na tržištu. A koji je Ocean Kayak pravi za vas? Posjetite Surf Shop ili nas kontaktirajte na mail i zajedno ćemo odabrati najbolji.

 

Ribički kajaci su in

U akcijskoj ponudi imamo ribičke sit-on-top dvosjede i jednosjede… Imamo i ribarske pričeLINK

Zašto izabrati AIRE sit-on-top kajak na napuhavanje s 3 godine garancije?

Nekoliko je razloga zbog kojih AIRE sit-on-top može biti vaš pravi izbor; a) želite profesionalno izrađen robusni kajak s kojim će te s lakoćom savladavati naše plitke kraške ljepotice, b) želite konstrukcijski superioran kajak izuzetne vodljivosti i stabilnosti koje pruža trimaranska konstrukcija, c) želite kajak u kojem ćete komforno sjediti i koji ima izuzetno kvalitetnu i brzu odvodnju sve vode koja uđe u njega d) želite kajak koji je konstruiran na način da vas neće nikada iznevjeriti, pa čak i kada ga čudom uspijete probušiti e) želite samo trajan, čvrst i praktičan kajak koji će te s lakoćom ponijeti u prtljažniku auta i napumpati u 10 minuta. Sve to i više pruža AIRE Tributary serija kajaka.

 

Zašto izabrati AIRE Rafting čamac

Ako tražite pravu robusnu riječnu „jurilicu“ za cijelu obitelj, imamo za vas odličan 2,9 m dug čvrst, stabilan i brz AIRE SB rafting čamac. Odlike ovog raft čamca su; stabilnost, okretnost i brzina!

Posebna akcija – AIRE  SB 9'5“ – 14.999 – 25% = 11.249 kn

NECKY Sit-in Touring kajaci

Naravno za sve one koji traže, čvrst, brz, stabilan, komforan, kvalitetan sit-in kajak u kojem će s lakoćom provesti tjedne veslajući s otoka na otok, njihov je izbor Necky sit-in kayak i naravno Looksha model koji su u zadnjih 5 godina izabrali svi hrvatski pustolovi koji su išli u višednevne ili višetjedne avanture; Danijel Lacko, Šime Sušić, Inga Presker, Lovro Lepan, Marko Demšar, Dario Rocco, Stipe Radelić, Dragan Krajcer…

Carlisle Vesla

Naravno da imamo u ponudi i odlična vesla. Bacite oko na akciju Carlisle vesala.

VESLO NA POKLON

Uz odlične cijene uz kupovinu svakog kajaka nudimo vam jedno Carlisle Day Tripper 2 dvodjelno veslo na poklon!

Sve detalje o akcijama koje Surf Shop nudi LINK 

 

*sponzorirani članak  

 
KOMENTIRATI MOGU SAMO PRIJAVLJENI KORISNICI, PRIJAVITE SE ILI REGISTRIRAJTE!
Podijeli ovaj članak (google, twitter, facebook...)
Adventure Sport Portal on Facebook

AS Forum!

MARKETING

Rubrike

Mi na Adventure Sport portalu želimo svijet učiniti boljim mjestom za život!
Animus 2005. Sva prava pridržana. Članci i fotografije u vlasništvu su Adventure Sport Portala, osim ako nije drukčije naznačeno. Stavovi autora članaka nisu nužno i stavovi uredništva. Ne preuzimamo odgovornost za moguću izravnu ili neizravnu ozljedu ili štetu proizašlu iz sadržaja na Adventure Sport Portalu.