Zaboravili ste lozinku?    Registriraj se
Atomic Memory Fit – savršeno pristajanje u samo nekoliko minuta!
(Rejting 0 od 5)
Test opreme
Autor: Adventure Sport Team   
Petak, 20 Studeni 2015 10:46

 

Atomic stremi izradi opreme koja će zadovoljiti baš svakog skijaša. Ključni dio opreme svakako su skijaške cipele. Nova kolekcija skijaških cipela Hawx s tehnologijom Memory Fit udružuje nevjerojatan kapacitet i udobnost.

Skijaške cipele Hawx

Skijanje sa skijaškim cipelama Hawx je brže, zabavnije i prije svega udobnije. Skijaške cipele odlikuju brojne tehnologije kao što su:  Memory Fit tehnologija toplinske obrade skijaške cipele, 3MTM ThinsulateTM  izolacija i Power Shift tehnologija, koja omogućava promjenu Flexa i tvrdoće cipele. Ključna karakteristika skijaških cipela Hawx su I-flex točke na potplatima koje daju prirodno gibanje stopala i bolji položaj na skijama. Skijaške cipele Hawx imajo iznimno nisku težinu i garantiraju savršen omjer kontrole, agresivnog prianjanja i udobnosti.

Skijaškim cipelama Hawx Magna napravili smo velik korak naprijed u kreiranju opreme za rekreativne skijaše i skijašice koji žele širi model, ali istovremeno traže i odličan obuhvat i kontrolu nad skijama.

Skijaške cipele Hawx Magna dolaze u različitim tvrdoćama (flex), od 70 do 130 i dolaze u unisex ili ženskoj inačici. Uz iznimnu udobnost ove cipele nude i mnogo više. Skijaške cipele Hawx Magna 130 predstavljaju vrhunac serije i najlakši su model u svojoj klasi. S težinom ispod 2kg (10% lakše od glavnih konkurenata) garantiraju lagano vođenje skija i manji umor na kraju dana. Konstrukcija skijaške cipele prilagođena je širim stopalima i omogućava jednostavno obuvanje i izuvanje.  

Zahvaljujući Memory Fit tehnologiji skijaške cipele možemo oblikovati prema obliku stopala u samo 12 minuta. Sustav Power Shift omogućava promjenu nagiba (13°-15°-17) i time promjenu tvrdoće skijaške cipele.

Skijaške cipele opremljene su unutranjim ulošcima Gold i 3M™ Thinsulate™ Platinum izolacijom, koje drže stopala na suhom u svim uvjetima.

Tehnologija Memory Fit

Memory Fit je tehnologija toplinske obrade skijaške cipele, koja garantira maksimalno pristajanje. Proces obrade je iznimno kratak i jednostavan, a tehnologija dolazi u serijama hawx i redster.

Budućnost udobnosti

S Memory Fit tehnologijom se manžeta, vanjska školjka i unutarnji uložak prlagođavaju obliku stopala i taj oblik zadržavaju. Memory Fit plastika se ravnomjerno širi i odlično obuhvaća stopalo. Prednji dio stopala se može raširiti do 6mm, a dio oko gležnja do 10mm. Rezultat je savršeno pristajanje uz stopalo. Ključni sastojak jedinstvene Memory Fit plastike je Memolink, koji omogućava lakše preoblikovanje i bolju rastezljivost plastike.

Cipele po mjeri, u najkraćem roku

Memory Fit garantira savršeno pristajanje uz stopalo i jedan je od najbržih načina toplinske obrade skijaških cipela na svijetu. Potrebno je samo 5 minuta, da se vanjska školjka i manžeta zagriju na potrebnu temperaturu. Cijeli proces preoblikovanja uz Memory Fit tehnologiju traje samo 12 minuta.

1.ZAGRIJAVANJE

  Zagrijavanje vanjske školjke skijaške cipele 5 minuta pri temperaturi 117°C.

2. OČUVANJE OBLIKA

  Umetanje unutarnjeg uloška i obuvanje. Kad skijaš obuje cipelu, mora mirno stajati 2 minute, da se cipela pravilno oblikuje.

3.HLAĐENJE

  Nakon konačnog oblikovanja cipela se mora potpuno ohladiti, tako da je na 5 minuta omotamo hladnim ovojem. Time je proces završen, a udobnost i pristajanje savršeni.

Uz tehnologiju Memory Fit skijanje će biti lakše, zavoji točniji, a vaša će vam stopala biti zahvalna tijekom cijelog dana! 

Više na www.atomic.com 

 
KOMENTIRATI MOGU SAMO PRIJAVLJENI KORISNICI, PRIJAVITE SE ILI REGISTRIRAJTE!
Podijeli ovaj članak (google, twitter, facebook...)
Adventure Sport Portal on Facebook

AS Forum!

MARKETING

Rubrike

Mi na Adventure Sport portalu želimo svijet učiniti boljim mjestom za život!
Animus 2005. Sva prava pridržana. Članci i fotografije u vlasništvu su Adventure Sport Portala, osim ako nije drukčije naznačeno. Stavovi autora članaka nisu nužno i stavovi uredništva. Ne preuzimamo odgovornost za moguću izravnu ili neizravnu ozljedu ili štetu proizašlu iz sadržaja na Adventure Sport Portalu.