Zaboravili ste lozinku?    Registriraj se
Prihvatite Gradski izazov
(Rejting 0 od 5)
Kroz Hrvatsku
Autor: Adventure Sport Team   
Srijeda, 20 Svibanj 2015 20:25

Kakve međusobne veze imaju matematika, selfie i vatrogasci? Sada dodajte tome još malo sposobnosti orijentacije i dobili ste recept za najluđi trkači turistički obilazak.

Sve to pripremila vam je ekipa Cetina Adventure i to u Sinju. Još ako vam kažemo da vas čeka gađanje Alke sigurni smo da Gradskom izazovu nećete odoliti.

Postoje li ograničenja? Ne, Gradski izazov Cetina Adventure namjenjen je svima, nema premladih, nema prestarih, a ni predebelih ni mršavih.  Jednostavno svi ste pozvani da se zabavite i upoznate Sinj.

Utrka je osmišljena u sklopu pustolovne utrke Cetina Adventure Race i održati će se 06.06. u poslijepodnevnim satima od 17h do 19h. U ova dva sata pred vas će se postaviti 9. zanimljivih i dinamičnih zadataka izdvajamo gađanje iz airsoft replika, spajanje vatrogasnih cijevi i puštanje vodenog mlaza, malu Alku, skakanje u vrećama i još puno interesantnih zadataka koje će te sigurno dugo pamtiti. Naravno uz ove sve zadatke kraj vas će biti stručno osoblje koje će vam pokazati kako ispravno odraditi zadatak. Kad prođete svih 9. točaka i 9 zadataka, trkom u cilj za što bolji plasman u svojoj kategoriji. Nagrade za prva tri mjesta u svim kategorijama osigurava organizator. 

 

Prijave su ograničene, traju od 15. 05. 2015. do 01.06.2015., za one koji žele dobiti majicu utrke, moguće su i od 01.06-tog do samog starta utrke ali ne možete dobiti majicu utrke. 

Imamo tri kategorije:

Žene
Muškarci
Djeca od 2 do 16 godina 

Za prijavu potrebno:

Ime i prezime
Veličina majice
Uplatiti startninu 50 kn (koja Vam osigurava okrepu na točkama i majicu) 

Dokaz o uplati i podatke iz prvih dviju točaka poslati na službeni mail kluba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript  

Majicu (u kojoj ste obvezni trčati) osigurava organizator, kao i obrok i piće, još sa sobom obavezno ponijeti mobitel (zadatci s mobitelom) i sportsku opremu.

Sve informacije možete dobiti na broj mobitela 099/7208-060 ili na facebook stranici Cetina Adventure kliknite da vam se sviđa i pratite obavijesti o utrci. 

Vidimo se na startu 06.06.2015. godine u 17:00 sati. 

 
KOMENTIRATI MOGU SAMO PRIJAVLJENI KORISNICI, PRIJAVITE SE ILI REGISTRIRAJTE!
Podijeli ovaj članak (google, twitter, facebook...)
Adventure Sport Portal on Facebook

ZADNJE SA FORUMA

ZADNJI KOMENTARI


NAJČITANIJI ČLANCI (zadnjih 30 dana)


AS Forum!

MARKETING

Rubrike

Mi na Adventure Sport portalu želimo svijet učiniti boljim mjestom za život!
Animus 2005. Sva prava pridržana. Članci i fotografije u vlasništvu su Adventure Sport Portala, osim ako nije drukčije naznačeno. Stavovi autora članaka nisu nužno i stavovi uredništva. Ne preuzimamo odgovornost za moguću izravnu ili neizravnu ozljedu ili štetu proizašlu iz sadržaja na Adventure Sport Portalu.