Zaboravili ste lozinku?    Registriraj se
Kratka crtica o 2. kolu Cannondale dutlon-triatlon lige
(Rejting 5.00 od 5)
Kroz Hrvatsku
Autor: Mladen Lukovic   
Ponedjeljak, 04 Travanj 2011 22:10

 

Još jedno kolo Cannondale duatlon-triatlon kupa održano je na Marjanu.

Ovog puta dio neizvjesnosti je postojao i prije samog početka utrke, jer su postojale dileme o samom terminu održavanja. Stjecajem okolnosti drugo kolo je palo dan prije polumaratona u Sinju. Problem je bio u tome što su mnogi od splitskih duatlonaca bili željni nastupa na oba natjecanja.

 

U konačnici drugo kolo je održano kako je planirano u kalendaru, a dio duatlonaca je morao odlučiti što im je važnije. Tako su se neki štedjeli, neki su se odlučili za nastup na obje utrke, dok su se neki odlučili za odlazak samo jedno od ova dva natjecanja.

 

Unatoč svih tih nedoumica na startu se pojavila većina očekivanih natjecatelja. Očekivano je trojac Marin Koceić, Mijo Bebić i Krešimir Tijardović bio najbrži. Kod žena Najbrže su bile Gorana Jelić-Mrčelić ispred Nataše Šustić sa nekoliko minuta boljim vremenom nego u prošlom kolu. Gorani je ovo bio najbolji osobni rezultat na ovoj stazi.


Najbolji među kadetima je opet bio Luka Komić.

Ovdje se može dodati da se počeo osjećati dah proljeća. Iako nije bilo prevruće mogla se naslutiti rastuće toplina zraka i teškoće koje vrućina donosi natjecateljima.

Treće kolo, još jedan duatlon, je na rasporedu 16. travnja – za dva tjedna.

 

Više o ovoj utrci (rezultati i slike) te o događanjima u TK Split na web stranicama TK Split (www.tksplit.hr).

            

 

 
KOMENTIRATI MOGU SAMO PRIJAVLJENI KORISNICI, PRIJAVITE SE ILI REGISTRIRAJTE!
Podijeli ovaj članak (google, twitter, facebook...)
Adventure Sport Portal on Facebook

ZADNJE SA FORUMA

ZADNJI KOMENTARIAS Forum!

MARKETING

Rubrike

Mi na Adventure Sport portalu želimo svijet učiniti boljim mjestom za život!
Animus 2005. Sva prava pridržana. Članci i fotografije u vlasništvu su Adventure Sport Portala, osim ako nije drukčije naznačeno. Stavovi autora članaka nisu nužno i stavovi uredništva. Ne preuzimamo odgovornost za moguću izravnu ili neizravnu ozljedu ili štetu proizašlu iz sadržaja na Adventure Sport Portalu.