Zaboravili ste lozinku?    Registriraj se
Duatlon-triatlon liga u idealnim uvjetima
(Rejting 5.00 od 5)
Kroz Hrvatsku
Autor: Mladen Lukovic   
Nedjelja, 27 Ožujak 2011 20:51

Prohladno jutro i rani sat nisu spriječili tridesetak duatlonaca da dođu na današnju utrku. Prilika je bila da se vide s kojim snagama TK Split nastupa u novoj sezoni. 

U prijelaznom roku je nekoliko dosadašnjih članova TK Brač prešlo u TK Split. Tako su Tin Bulić, Dragana Domjanović, Josipa Cecić-Vidoš i Zdenka Kučić ponovno stavili na sebe boje TK Split. Cure su nastupile u super-sprint utrci, a Tin Bulić na sprint duatlon utrci. Ivica Šošić dosadašnji član TK Split  je također promijenio klupske boje te je nastupio pod novim klubom: TK Zvončac.

Uz poznata lica pojavilo se i nekoliko debitanata i poneka brdska bicikla. Manje-više svi smo prošli tu fazu i kad se takav natjecatelj odvaži doć' na utrku  uvijek mu se da maksimalna podrška i poticaj da ustraje.

 

Cesta je bila suha, nije bilo kiše, nije bilo značajnog vjetra, a nije bilo ni puno pješaka po Marjanu. Gotovo idealni uvjeti. U samoj utrci nije bilo nekih većih iznenađenja. Pobijedio je Marin Koceić ispred Mije Bebića i Krešimira Tijardovića. Od dvije cure koje su nastupile na sprint duatlonu od Gorane Jelić-Mrčelić bolja je bila Nataša Šustić.

Može se primjetiti da se povećala kvaliteta natjecatelja i da je njih više od 50 % završilo utrku sa boljim vremenom od 1:15:00. Očito da se ove sezone neće dolaziti lako do bodova i dobrog plasmana.

U super-sprint duatlonu neprikosnoveno najbrži je bio Luka Komić.

 

Drugo kolo održat će se već slijedeće subote. Onima koji su propustili današnju utrku to je prilika da se uključe, a današnjim sudionicima da se pojave ponovo i budu bolji, brži i uspješniji.

Više o ovoj utrci (rezultati i slike) te o događanjima u TK Split na web stranicama TK Split.  

 
KOMENTIRATI MOGU SAMO PRIJAVLJENI KORISNICI, PRIJAVITE SE ILI REGISTRIRAJTE!
Podijeli ovaj članak (google, twitter, facebook...)
Adventure Sport Portal on Facebook

ZADNJE SA FORUMA

ZADNJI KOMENTARIAS Forum!

MARKETING

Rubrike

Mi na Adventure Sport portalu želimo svijet učiniti boljim mjestom za život!
Animus 2005. Sva prava pridržana. Članci i fotografije u vlasništvu su Adventure Sport Portala, osim ako nije drukčije naznačeno. Stavovi autora članaka nisu nužno i stavovi uredništva. Ne preuzimamo odgovornost za moguću izravnu ili neizravnu ozljedu ili štetu proizašlu iz sadržaja na Adventure Sport Portalu.