Zaboravili ste lozinku?    Registriraj se
12. Panonski maraton triju država
(Rejting 0 od 5)
Kroz Hrvatsku
Autor: Adventure Sport Team   
Četvrtak, 16 Srpanj 2015 18:26

Panonski maraton triju država je međunarodna biciklistička manifestacija, koja gradi mostove između nas i "Slovenija kolesari". 

Sudionici biciklističkog maratona prolaziti će po idiličnim prekmurskim i mađarskim selima, voziti kroz Panonsku nizinu, prelaziti rijeku Muru, popeti se na međimursku vinsku cestu i na kraju opustiti u mjestu Lenti. Trase maratona su različito zahtjevne te su primjerne za svakoga. Nakon uspješnog završetka maratona sve sudionike očekuje obrok, medalja, te kupanje u termama. Pozivamo vas, da svoj dan preživite u ugodnom bicikliranju u našoj okolici. Zbog prelaska državne granice svaki sudionik obavezan je imati sa sobom važeći putni list ili osobnu iskaznicu. 

Trase

Vrijeme starta

Veliki maraton – 116 km; Mađarska-Slovenija-Hrvatska

9:00 h

Srednji maraton - 58 km; Mađarska-Slovenija

9:10 h

Obiteljski maraton - 15 km; lagano;

9:20 h

 


Prijave:na startnom mjestu od  7 – 8:45 h
Cijena: 15,00 EUR, Popust za olimpijske kartice -10 %
Predprijave -  na web stranicama:  Cijena: 12,00 Eur, 

 

Link za predprijave:

https://docs.google.com/forms/d/1OTaMDA5BZxmnP-EWosJHDP1r89lVVjXU4PStxP19yNE/viewform

Svi sudionici dobivaju: obrok, okrepu, medalju, kupanje u Termama Lenti, te sudjeluju u izvlačenju za glavnu nagradu: bicikl Gepida Mundo MTB!


Opći uvjeti: Svi sudionici maratona dužni su se pridržavati prometnih propisa, te uputa i upozorenja organizatora, jer maraton se održava u uvjetima otvorenog cestovnog prometa. Sudionik maratona je svatko tko se prijavi organizatoru, uplati kotizaciju i priloži ispunjenu prijavnicu. Sudionik maratona je također,svatko tko se maratonu pridruži na osnovu akreditacije ili pozivnice organizatora. Obvezna je upotreba zaštitne kacige. Osobe mlađe od 14 godina na maratonu mogu sudjelovati samo uz pratnju roditelja ili staratelja. Svi sudionici voze na vlastitu odgovornost, te odgovaraju za štetu prouzročenu sebi, drugim ili trećim osobama. Sudionici prihvaćaju, da neće uložili tužbe ili zahtjeve protiv organizatora u primjeru nastanka štete ili ozljede, prouzročene sebi, drugim ili trećim osobama. Sudionici prihvaćaju objavljivanje svih podataka, fotografija i video materijala u sredstvima javnog obavještavanja i na internetu, te zato neće zahtijevati nikakvu naknadu. Sa startom sudionici potvrđuju da su zdravi i tjelesno pripremljeni na maraton, kao i da su upoznati s pravima raspisa, te ih samim time prihvaćaju. Molimo, poštujte prirodu i ne bacajte omote energetskih pločica i boce na cestu ili mtb trasu!

Glavni Organizator: Mocorgok Lenti: http://www.mocorgok.hu/

Soorganizatorji: 

Kolesarski Klub Lendava: www.kolesarski-klub-lendava.si i

BK Mura Avantura, Sveti Martin na Muri: http://www.bk-muraavantura.hr/ 

 
KOMENTIRATI MOGU SAMO PRIJAVLJENI KORISNICI, PRIJAVITE SE ILI REGISTRIRAJTE!
Podijeli ovaj članak (google, twitter, facebook...)
Adventure Sport Portal on Facebook

AS Forum!

MARKETING

Rubrike

Mi na Adventure Sport portalu želimo svijet učiniti boljim mjestom za život!
Animus 2005. Sva prava pridržana. Članci i fotografije u vlasništvu su Adventure Sport Portala, osim ako nije drukčije naznačeno. Stavovi autora članaka nisu nužno i stavovi uredništva. Ne preuzimamo odgovornost za moguću izravnu ili neizravnu ozljedu ili štetu proizašlu iz sadržaja na Adventure Sport Portalu.