Zaboravili ste lozinku?    Registriraj se
Za svakog ponešto
(Rejting 5.00 od 5)
Kamo na vikend
Autor: Adventure Sport Team   
Srijeda, 20 Ožujak 2013 23:25

Dolaskom proljeća i lijepog vremena, krajnje je vrijeme da izađete u prirodu! Kako?? Vrlo lako.  Za vas je udruga Into the wild iz Ivanić Grada pripremila obilje događanja u mjesecu travnju. 

Počevši sa drugim izdanjem brdsko biciklističke utrke u sklopu lige Sajmenih dana 2013. Utrka će se održati na vrlo atraktivnoj i tehnički zahtjevnoj prošlogodišnjoj stazi, sa nekoliko noviteta koji će stazu učiniti još izazovnijom! 
Raspis i ostale informacije pronaći ćete na - Sajmeni dani 2013. Ivanić Grad 

Samo tjedan dana nakon brdskobiciklističke utrke ide prvo izdanje trekking utrke pod nazivom: "Od kleti do kleti" trekk. Utrka za SVE, male i velike, šetaće i trkaće koja će biti podijeljena u dvije kategorije. Kategorija Demižon (Jogging) spremno čeka natjecatelje slabijih kondicijskih moći ili onih koje se samo tako osjećaju. Staza će biti u potpunosti označena, u dužini nešto manjoj od 10km, sa potrebnim minimalnim orijentacijskim znanjem i idealna je za uvod u trekking utrke. Kategorija Bačva (Planinarska) zahtjeva nešto veće orijentacijsko znanje (čitanje karata, služenje kompasom), ali i kondicijske sposobnosti. Tijekom cijele utrke možete očekivati zadatke iznenađenja! 

Raspis i ostale informacije pronaći ćete na - "Od kleti do kleti" trekk 

I kao vrhunac svega, u nedjelju 14.04.2013.  već tradicionalni, četvrti po redu Biciklistički i pješački pohod "Od kleti do kleti" 2013.

Sve informacije pronaći ćete na - Biciklistički i pješački pohod "Od kleti do kleti"   

Nadamo se da ćete pronaći nešto za sebe i na taj način uživati u prirodi! 

 
KOMENTIRATI MOGU SAMO PRIJAVLJENI KORISNICI, PRIJAVITE SE ILI REGISTRIRAJTE!
Podijeli ovaj članak (google, twitter, facebook...)
Adventure Sport Portal on Facebook

ZADNJE SA FORUMA

ZADNJI KOMENTARI


NAJČITANIJI ČLANCI (zadnjih 30 dana)


AS Forum!

MARKETING

Rubrike

Mi na Adventure Sport portalu želimo svijet učiniti boljim mjestom za život!
Animus 2005. Sva prava pridržana. Članci i fotografije u vlasništvu su Adventure Sport Portala, osim ako nije drukčije naznačeno. Stavovi autora članaka nisu nužno i stavovi uredništva. Ne preuzimamo odgovornost za moguću izravnu ili neizravnu ozljedu ili štetu proizašlu iz sadržaja na Adventure Sport Portalu.