Zaboravili ste lozinku?    Registriraj se
Otkrijte 5 razloga za dolazak na Velu Strku
(Rejting 0 od 5)
Kamo na vikend
Autor: Adventure Sport Team   
Četvrtak, 14 Rujan 2017 09:53

Trail i treking klub Strka će 23.09.2017. održati i treće izdanje Vela Strke – trail utrke koja se održava u Veloj Luci na otoku Korčuli u okviru trećeg Vela Luka Outdoors festivala. Od ove godine, utrka je ujedno i dio Dalmatinske Trail Lige koja broji 9 utrka, a upravo će Vela Strka biti posljedna utrka DTL-e za 2017. godinu!

Kao i dosad, i ovogodišnje izdanje imati će dvije dužinske kategorije: Mali trail (11km) te Veli trail (23km), a start utrke je zakazan za 15:30 sati sa Rive, gdje je ujedno i cilj utrke!  

Cijena startnine za obje kategorije je 100,00 kn, a prijaviti se može  online na stranici www.stotinka.hr do 20.09. Staze vode kroz pitomu i zelenu okolicu Vela Luke i nisu tehnički zahtjevne a imati će i nekoliko okrepnih točaka. Staze obilaze neke vrlo zanimljive lokalitete sa predivnim vidicima , kao što je brdo Hum ili jedno od najvažnijih arheoloških lokaliteta na Mediteranu – Vela Spila, čiji nalazi sežu 25000 godina u prošlost.

 

Organizatori će natjecateljima koji se na vrijeme prijave i uplate startninu osigurati majicu i nekoliko poklona sponzora.  Nakon utrke nastaviti će se druženje uz bogatu hranu i piće za sve, a prisutne će zabavljati Ljetno Kino. Također natjecatelji će u cijenu startnine imati uključen izlet brodom na otok Proizd koji ima jedne od najljepših plaža na Jadranu a svi koji se prijave na vrijeme (online) imati će pravo na popust trajektima Jadrolinije od 50%.

 

Više o najavi i informacijama o utrci možete vidjeti i Treking Klub STRKA  Vela Strka 2017 - Info - Trail

 
KOMENTIRATI MOGU SAMO PRIJAVLJENI KORISNICI, PRIJAVITE SE ILI REGISTRIRAJTE!
Podijeli ovaj članak (google, twitter, facebook...)
Adventure Sport Portal on Facebook

ZADNJE SA FORUMA

ZADNJI KOMENTARI


NAJČITANIJI ČLANCI (zadnjih 30 dana)


AS Forum!

MARKETING

Rubrike

Mi na Adventure Sport portalu želimo svijet učiniti boljim mjestom za život!
Animus 2005. Sva prava pridržana. Članci i fotografije u vlasništvu su Adventure Sport Portala, osim ako nije drukčije naznačeno. Stavovi autora članaka nisu nužno i stavovi uredništva. Ne preuzimamo odgovornost za moguću izravnu ili neizravnu ozljedu ili štetu proizašlu iz sadržaja na Adventure Sport Portalu.