Zaboravili ste lozinku?    Registriraj se
Baćina trail
(Rejting 4.67 od 5)
Kamo na vikend
Autor: Adventure Sport Team   
Srijeda, 28 Kolovoz 2013 12:55

U organizaciji avanturističkog kluba Osmica dana 7. rujna 2013. godine (subota) održat će se utrka oko Baćinskih jezera pod nazivom Baćina Trail. 

Sudionike očekuje atraktivna staza dužine 10,5 kilometara koja prolazi oko svih jezera. Utrka se kreće predivnim područjima oko samih jezera i melem je za oči, uši i noge. Početak utrke je u 16:30h, a start i cilj bit će na plaži u Peračkom Blatu. Utrka je prilagođena svim uzrastima, a staza se može proći trčeći, hodajući, puzeći, plesajući, gmižći ili bilo kojim drugim stilom. Natjecatelji nastupaju pojedinačno, Prijave traju sve do dana utrke, a možete ih obaviti i neposredno prije početka natjecanja. Sudionici u prijavi moraju navesti ime i prezime te poslati potvrdu o uplati startnine koja iznosi 50 kuna po osobi, a uključuje majice, vodu na 2 kontrolne točke i vrhunski proveden dan. Na ruti će biti postavljeno 5 kontrolnih točaka, a na dvije će natjecateljima biti osigurana voda za piće. Za uspješan završetak utrke potrebno je proći sve kontrolne točke proizvoljnim redoslijedom, a svi trkači će prije starta dobiti karte na kojima će one biti ucrtane. Za sigurnost sudionika utrke pobrinut će se Hrvatska gorska služba spašavanja. Sve ostale informacije bit će objavljivane na facebook stranici Osmice, a ukoliko postoje nedoumice ili imate bilo kakvo pitanje, slobodno se javite na neki od gore navedenih načina.

 

Osim same trail utrke koja počinje u popodnevnim satima, na plaži u Peračkom Blatu od ranog jutra odvijat će se i brojne druge aktivnosti koje su otvorene za sve one koji taj dan žele provesti u ljepoti Baćinskih jezera i upoznati se sa aktivnostima AK Osmice. Posjetitelji će tako moći uživati u kajak turama po jezerima, za najmlađe će biti napravljen adrenalinski park, ljubitelji oružja moći će se okušati u pucanju iz airsoft pušaka i ostalog oružja, a ostatak će moći ležati na travi i uživati u mirisima roštilja, igrati odbojku na pijesku ili ispoljavati bilo koju drugu aktivnost. Za sve veslače i one koji se tako osjećaju bit će organizirana revijalna utrka. Svi koji žele ispeći štogod na roštilju, mogu slobodno donijeti to što žele pojesti, roštilj će biti na raspolaganju tako da nitko neće ostati gladan. Dakle, pozvani su apsolutno svi koji žele 7. rujna raditi nešto drugačije i provesti dan daleko od svakodnevnih briga. Na vama je samo da dođete, Osmica će se pobrinuti da ne požalite što se navratili.

Utrka se održava 07.09.2013 u 16:30h

Prijave traju do dana utrke – 07.09.2013 do 15:00h

Lokacija: Baćinska jezera / Duljina trke: 10,5 Km / Nastupa se pojedinačno  

Prvih 35 prijavljenih dobija majice utrke na startu!
 
Prijava mora sadržavati sljedeće podatke:
1. Ime i prezime
2. Uplate startnine u iznosu od 50 Kn po osobi
(ako se prijavljujete mailom pošaljite potvrdu o uplati) 

Prijave se smatraju važeće tek kad su svi podaci zaprimljeni

Prijave se mogu obaviti na sljedeće načine: 

Opuzen :Jadran Kapović (091 45 66 780) – Marija Kapović (095 90 99 022)
Metković: Andrej Vištica – (098 38 77 50)
Ploče: Mario Čuljak (095 56 42 547) – Boris Bajnoci – (095 91 14 113)
Preko e-maila na  Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript
Porukama na facebook stranici kluba Osmica: www.facebook.com/aklubosmica 
Podaci za uplatu:
Avanturistički klub Osmica
Zagrebačka 25, Opuzen
Žiro račun: HR5524070001100383553 (Otp Banka)
Opis plaćanja: startnina "ime i prezime", 
 
KOMENTIRATI MOGU SAMO PRIJAVLJENI KORISNICI, PRIJAVITE SE ILI REGISTRIRAJTE!
Podijeli ovaj članak (google, twitter, facebook...)
Adventure Sport Portal on Facebook

ZADNJE SA FORUMA

ZADNJI KOMENTARIAS Forum!

MARKETING

Rubrike

Mi na Adventure Sport portalu želimo svijet učiniti boljim mjestom za život!
Animus 2005. Sva prava pridržana. Članci i fotografije u vlasništvu su Adventure Sport Portala, osim ako nije drukčije naznačeno. Stavovi autora članaka nisu nužno i stavovi uredništva. Ne preuzimamo odgovornost za moguću izravnu ili neizravnu ozljedu ili štetu proizašlu iz sadržaja na Adventure Sport Portalu.