Zaboravili ste lozinku?    Registriraj se
Prvi ovosezonski triatlon u Splitu
(Rejting 0 od 5)
Triatlon
Autor: Mladen Lukovic   
Ponedjeljak, 30 Svibanj 2011 21:18

Iako su na start došli samo najhrabriji ili najzaljubljeniji u triatlon, svaki strah od hladnoće mora je bio neopravdan

Sigurno 19 stupnjeva Celziusa, a možda i 20, bilo je sasvim ugodno za natjecateljsko plivanje. U svakom slučaju osjet hladnoće mora nije bio ni blizu hladnoći koja se prije dva kola morala savladati u Korčuli.

 

Malo iznenađenje, ali ne zadugo priredio je Latinović Srđan koji je uspio dionicu od 750 metara isplivati ispred Marina Koceića.  To, u konačnici,  nije spriječilo Marina Koceića da opet bude najbrži sa dvije minute prednosti pred Mijom Bebićem i oko 9 minuta boljim vremenom od Željka Bradarića. Latinović Srđan je na kraju postigao tek četvrto vrijeme.

 

Bila je još zanimljiva borba novopečenih triatlonaca Igora Mandušića i Roberta Pezelja gdje je ovog puta Mandušić bio bolji.

Kadeti su se spremali za odlazak u Rovinj na državno prvenstvo u supersprint duatlonu tako da se za dvije utrke u dva dana odvažila  jedino Zdenka Kučić.

 

Malo su bili postroženi sudački kriteriji tako da su počele padati opomene i kazne. Trojka Gorana Jelić-Mrčelić, Mladen Luković i Dario Kučić su dobili po 15 minuta kazne zbog nedopuštene zavjetrine dok Ivici Šošiću nije priznato postignuto vrijeme zbog prevelikog zakašnjenja na start.

 

Rezultate i točan datum održavanja slijedećeg kola Cannondale duatlon-triatlon kupa se može vidjeti na web stranicama TK Split: www.tksplit.hr. 

 
KOMENTIRATI MOGU SAMO PRIJAVLJENI KORISNICI, PRIJAVITE SE ILI REGISTRIRAJTE!
Podijeli ovaj članak (google, twitter, facebook...)
Adventure Sport Portal on Facebook

ZADNJE SA FORUMA

ZADNJI KOMENTARIAS Forum!

MARKETING

Rubrike

Mi na Adventure Sport portalu želimo svijet učiniti boljim mjestom za život!
Animus 2005. Sva prava pridržana. Članci i fotografije u vlasništvu su Adventure Sport Portala, osim ako nije drukčije naznačeno. Stavovi autora članaka nisu nužno i stavovi uredništva. Ne preuzimamo odgovornost za moguću izravnu ili neizravnu ozljedu ili štetu proizašlu iz sadržaja na Adventure Sport Portalu.