Zaboravili ste lozinku?    Registriraj se
Neki novi mačići
(Rejting 0 od 5)
Triatlon
Autor: Mladen Lukovic   
Utorak, 06 Rujan 2011 22:59

U rano jutro u 7:00 sati sve je pomalo sličilo na katastrofu: nije bilo stalaka za bicikle, a nije bilo niti glavnog sudca. Tu je bilo dvadesetak natjecatelja  željnih triatlona i svi su bili nervozni. 

Bilo je tu zanimljivih primjedbi kao: kad mačke nema da miševi kolo vode i slično,.. Ipak našla se štoperica i našla se žrtva, moja malenkost, koja je preuzela ulogu sudca, pa je utrka ipak startala uz desetak minuta zakašnjenja. Glavni sudac je kasnije ipak došao, ali je zakasnio.

Na neki način ovog vikenda TK Split je imao dvostruki program. Naši «mačori» Marin Koceić, Mijo Bebić i Krešimir Tijardović su otputovali u Monako u Francuskoj kako bi nastupili na TriStar 111 utrci. S njima je otišao i tajnik kluba Ivan Pavić jer je ovo bila prilika da se, desetak dana prije prve TriStar utrke u Splitu, vidi kako je jedna TriStar utrka organizirana i kako to sve izgleda.

 

Uvjeti za utrku 11og kola splitske Cannondale duatlon-triatlon lige su bili samo takvi. More je bilo savršeno za plivanje i odmah se desilo jedno malo iznenađenje, junior Toni Elezović prvi izlazi iz mora. Brži je bio i od Srđana Latinovića koji je ove godine uspijevao parirati Marinu Koceiću u ovom plivačkom dijelu. U biciklističkom dijelu se stvorila grupa od četvorice-petorice natjecatelja koji su držali vodstvo i ostali zajedno do prelaska na trčanje. Tako su se u zoni pred završnim trčanjem istovremeno našli Tin Bulić, Željko Bradarić, Zlatko Parać, Srđan Latinović i Nikola Vučemilović.

Parać, Bulić i Bradarić su se malo izdvojili i na kraju je najbrži bio junior Tin Bulić ispred Željka Bradarića te trećeg Zlatka Paraća.
Može se slobodno reći da je mladost pobijedila iskustvo. 

U supersprintu Komić Luka je bio najbrži od muških, a Dragana Domjanović od ženskih natjecatelja.

Sve skupa malo-pomalo neki novi «mačići» sve jače stupaju na scenu.

18. rujna u Splitu će se održati TriStar 111 i TriStar 33,3 utrka. Dobro došli su i natjecatelji i volonteri i navijači,...

Više informacija o događanjima u Triatlon klubu Split na:  www.tksplit.hr.

 

 
KOMENTIRATI MOGU SAMO PRIJAVLJENI KORISNICI, PRIJAVITE SE ILI REGISTRIRAJTE!
Podijeli ovaj članak (google, twitter, facebook...)
Adventure Sport Portal on Facebook

ZADNJE SA FORUMA

ZADNJI KOMENTARIAS Forum!

MARKETING

Rubrike

Mi na Adventure Sport portalu želimo svijet učiniti boljim mjestom za život!
Animus 2005. Sva prava pridržana. Članci i fotografije u vlasništvu su Adventure Sport Portala, osim ako nije drukčije naznačeno. Stavovi autora članaka nisu nužno i stavovi uredništva. Ne preuzimamo odgovornost za moguću izravnu ili neizravnu ozljedu ili štetu proizašlu iz sadržaja na Adventure Sport Portalu.