Zaboravili ste lozinku?    Registriraj se
SUUNTO SPARTAN ULTRA – NAPREDAK KOJI PRELAZI GRANICE!
(Rejting 0 od 5)
Miks svega po malo
Autor: Adventure Sport Team   
Srijeda, 17 Kolovoz 2016 13:28

Željno iščekivana generacija novih SUUNTO multisportskih uređaja dolazi uskoro!

Suunto predstavlja obitelj Spartan Ultra, premium GPS satove, namijenjene svim entuzijastičnim sportašima i avanturistima!

Istovremeno je redizajniran i osuvremenjen i Suunto Movescount portal, gdje ćete pronaći mnoštvo novih funkcija i poboljšanja, da bi vaši treninzi bili još efikasniji, a njihova analiza još detaljnija.

 

STVOREN ZA PUSTOLOVE

Suunto Spartan Ultra je ručno izrađen u Finskoj i stvoren da oduševi i u najtežim uvjetima! Vodootpornost do 100 m, vrhunski zaslon u boji osjetljiv na dodir, široko vidno polje i iznimno izdržljiva baterija samo su neke karakteristike koje ovaj sat stavljaju korak ispred ostalih. Suunto Spartan Ultra je pravi multisportaš. GPS, FusedSpeed™, mjerenje srčanog pulsa i integriran mjerač ubrzanja precizno prate tijek treninga i garantiraju detaljne informacije o vašem napretku. Sat ima desetine sporskih modova za triatlon, plivanje, bicikliranje, trčanje, zimske sportove … svi modovi sadrže specifične funkcije, prilagođene svakom pojedinačnom sportu i načinu treninga, odnosno natjecanju. Na satu možete pratiti grafički prikaz vašeg opterećenja tijekom sporta i preporučeno vrijeme oporavka. Poslije treninga možete zabilježiti kako se osjećate poslije vježbanja. Korisnici pametnih telefona iPhone i Android mogu povezati sat sa svojim mobilnim telefonima i tako na njega primati obavijesti s telefona.

 

 

 

SUUNTO SPARTAN ULTRA KOLEKCIJA

U kolekciji koja dolazi bit će dostupna 4 modela: Suunto Spartan Ultra All Black Titanium, Suunto Spartan Ultra Stealth Titanium, Suunto Spartan Ultra White i Suunto Spartan Ultra Black – svaki od njih bit će dostupan sa ili bez Suunto Smart senzora za mjerenje srčanog pulsa (više informacija i tehničkih pojedinosti o satu na www.suunto.com)  

 

SUUNTO MOVESCOUNT.COM REDIZAJNIRAN ZA VAŠ OPTIMALNI NAPREDAK
Suunto se nije usredotočio samo na nove uređaje, već su osuvremenili i Movescount.com portal, gdje ćete prvo primjetiti nove toplinske karte (heatmaps). Karte se temelje na podacima milijuna korisnika i označavaju najčešće korištene rute za pojedinačne sportove. Na taj način moći ćete izabrati i istraživati nove staze, bez obzira u kojem dijelu svijeta trenirate. Najveća prednost je što na taj način imate preciznu analizu treninga za velik broj raznih sportova.

 

HEATMAPS – JEDNOSTAVNO OTKRIVANJE NOVIH STAZA
Ako su vaši treninzi i ciljevi jasni, uvijek ćete željeti pronaći najbolja područja i staze za treninge! Karte se razvijaju i nadopunjavaju iz dana u dan. Na temelju objavljenih toplinskih karata možete planirati svoje staze i prenijeti ih na sat koji će vas navoditi da ostanete na pravom putu. 


SNAGA NAPRETKA JE U GRUPI 
Suunto je analizirao desetine milijuna sportskih aktivnosti da bi zadovoljio postojeće i nove korisnike koji si postavljaju pitanje – NAPREDUJEM LI? Na redizajniranom Suunto Movescount portalu moći ćete usporediti svoje treninge i sportska dostignuća s ostalim korisnicima i svojim vršnjacima. Tako ćete lakše planirati optimalan trening.  

NOVO, POJEDNOSTAVLJENO KORIŠTENJE I ANALIZA TRENINGA 

Ponuda usluga na portalu sada je obogaćena i za korisnike mobilne aplikacije, jer je stranica prilagođena za mobilne telefone i druge pametne uređaje. Jednostavo, brzo, intutitivno i sve na jednom mjestu. Poboljšanja su napravljena na temelju komentara korisnika tako da je sada aplikacija još preglednija. Novost je uvid u vaš napredak u treninzima da biste uvijek znali jeste li na pravom putu.

 

 

 

 

Više na: www.suunto.com/spartan 

 

***sponzorirani članak  

 
KOMENTIRATI MOGU SAMO PRIJAVLJENI KORISNICI, PRIJAVITE SE ILI REGISTRIRAJTE!
Podijeli ovaj članak (google, twitter, facebook...)
Adventure Sport Portal on Facebook

AS Forum!

MARKETING

Rubrike

Mi na Adventure Sport portalu želimo svijet učiniti boljim mjestom za život!
Animus 2005. Sva prava pridržana. Članci i fotografije u vlasništvu su Adventure Sport Portala, osim ako nije drukčije naznačeno. Stavovi autora članaka nisu nužno i stavovi uredništva. Ne preuzimamo odgovornost za moguću izravnu ili neizravnu ozljedu ili štetu proizašlu iz sadržaja na Adventure Sport Portalu.