Zaboravili ste lozinku?    Registriraj se
Hvar adventure tim na Ironman70.3 Laguna Phuket
(Rejting 0 od 5)
Ironman
Autor: Anamarija Marović   
Ponedjeljak, 03 Prosinac 2012 15:41

U tajlandskom turističkom središtu,  Laguni Phuket u konkurenciji s najvećim imenima triatlona, u utrci serije IRONMAN 70.3 natjecali su se i članovi hrvatskog Hvar Adventure tima, Nevenka Ćuk i Riccardo Kuhar. 

Utrke serije 70.3 sastoje se od 1,9 kilometara plivanja, 90 kilometara bicikla i 21,1 kilometar trčanja, a ova se održava  tjedan dana nakon jednog od najpopularnijih triatlon natjecanja,  Triatlona Laguna Phuket. Tijekom godina ova utrka je privukla najveće triatlon zvijezde, poput Mark Allena, Paule Newby-Fraser, Craig Alexandera i Samanthe McGlone.

 

U danu koji je počeo vedrim nebom,  mirnim morem i jednakom temperaturom zraka i mora, koja se kretala oko 30 stupnjeva, osvježio natjecatelje kišom na biciklističkoj dionici, a završio sa suncem,  na startu utrke pojavilo se 774 natjecatelja. U jakoj konkurenciji, na svom prvom Ironman 70.3,  Neve je s vremenom 5:26:58 završila na 156. poziciji u ukupnom poretku i 3. poziciji u svojoj dobnoj skupini i kao 16. žena. Riccardo je finiširao kao 176. u ukupnom poretku.

 

 

Nakon utrke, Neve je na svom profilu podjelila radost sa svojim navijačima - Gotovoooooo!!!! Odrađeno svim srcem, svakim djelićem atoma snage....pobijedili smo sami sebe!!!! Start prije zore, u dubokom mraku (blues mutne vode) , kiša na bajku do pola kotača , i run na usijanom suncu!!!! Sreća do neba!!!!
Veliko hvala svima koji su nas bodrili i pratili iz daleka!!!!  

 

Pobjedu u utrci odnjeli su australski natjecatelji, Chris Mc Cormac s vremenom 4:04:40 u muškoj konkurenciji i Melisssa Hauschildt s 4:23:30 u ženskoj konkurenciji. 

 
KOMENTIRATI MOGU SAMO PRIJAVLJENI KORISNICI, PRIJAVITE SE ILI REGISTRIRAJTE!
Podijeli ovaj članak (google, twitter, facebook...)
Adventure Sport Portal on Facebook

ZADNJE SA FORUMA

ZADNJI KOMENTARI


NAJČITANIJI ČLANCI (zadnjih 30 dana)


AS Forum!

MARKETING

Rubrike

Mi na Adventure Sport portalu želimo svijet učiniti boljim mjestom za život!
Animus 2005. Sva prava pridržana. Članci i fotografije u vlasništvu su Adventure Sport Portala, osim ako nije drukčije naznačeno. Stavovi autora članaka nisu nužno i stavovi uredništva. Ne preuzimamo odgovornost za moguću izravnu ili neizravnu ozljedu ili štetu proizašlu iz sadržaja na Adventure Sport Portalu.