Zaboravili ste lozinku?    Registriraj se
Odlične vijesti iz Beograda - bronca u DNF
(Rejting 0 od 5)
Ronjenje na dah
Autor: Adventure Sport Team   
Četvrtak, 25 Lipanj 2015 21:51

S prvoga finalnog dana AIDA Svjetskog bazenskog prvenstva u ronjenju na dah - najprestižnijeg svjetskog natjecanja u ovome sportu stižu nam odlične vijesti.

Naš svjetski rekorder i hrvatski reprezentativac GORAN ČOLAK osvojio je treće mjesto i brončanu medalju u disciplini DNF - dinamike bez peraja, tehnički najzahtjevnijoj disciplini ronjenja na dah, s dostignutih 200 m u jednome dahu! 

Ispred Gorana smjestili su se Poljak Mateusz Malina i Ukrajinac Alexandr Bubenchikov, a uz Gorana u finalu je nastupio i Hrvat Marko Moretti s prijeđenih 175 m. Malina pritom nije iznenađenje, jer je zajedno s Goranom jedini ušao u finala sve 3 natjecateljske discipline Svjetskog prvenstva (DNF - dinamike bez peraja, DYN - dinamike s perajama i STA - statičnog zadržavanja daha). 

Natjecanje se nastavlja već sutra nastupom u disciplini DYN - dinamike s perajama u kojoj Goran Čolak drži svjetski rekord s 288 metara postignut prošle godine na Tenerifima. 

 
KOMENTIRATI MOGU SAMO PRIJAVLJENI KORISNICI, PRIJAVITE SE ILI REGISTRIRAJTE!
Podijeli ovaj članak (google, twitter, facebook...)
Adventure Sport Portal on Facebook

AS Forum!

MARKETING

Rubrike

Mi na Adventure Sport portalu želimo svijet učiniti boljim mjestom za život!
Animus 2005. Sva prava pridržana. Članci i fotografije u vlasništvu su Adventure Sport Portala, osim ako nije drukčije naznačeno. Stavovi autora članaka nisu nužno i stavovi uredništva. Ne preuzimamo odgovornost za moguću izravnu ili neizravnu ozljedu ili štetu proizašlu iz sadržaja na Adventure Sport Portalu.